donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 28 2008

Maandag begon met een minder prettige verrassing. Doordat de N257 tussen Nieuwe Tonge en Middelharnis is afgesloten, wordt het verkeer via Oude Tonge of via Nieuwe Tonge door de polder geleid. Het is net of ik de file op de Haringvlietdam zie, alleen nu is het op een 2 baans weg in de polder (niet breed dus) en ook veel grote vrachtwagens komen daar nu heen. Heb er bijna twee maal zo lang over gedaan als normaal en dit had ik 's-avonds weer. Dit gaat mogelijk een week of drie duren. Maandag- en dinsdagavond weer een uur besteed aan de cursus om de kennis op peil te houden.
Woensdag heeft ma Poldervaart de uitslagen gehad van de onderzoeken. Krijgt nu speciale medicijnen voor haar slokdarm en maag ontsteken. Ook de plastabletten zijn voorlopig teruggebracht, totdat de ontstekingen weg zijn. Ze heeft ook zakken bloed gekregen en men hoopt dat dit ook een gunstig effect heeft op haar bloedwaarden. We wachten het maar af.

's-Avonds repetitie bij Apollo. Lekker gerepeteerd en de nieuwe stukken beginnen al beter te klinken. Het is en blijft een klein clubje,
maar er zitten wel allemaal muzikanten die spelen en de jeugd die er zit wordt steeds beter. Volgende week de laatste repetitie en dan tot eind augustus rust.

Donderdag lekkere tocht gemaakt via Maassluis naar Berkel en Rodenrijs en dan naar Rotterdam en dan weer naar huis. Mooi tochtje en weer eens een ander gebied. Mogelijk binnen-kort ook weer eens richting Barendrecht en de Heinenoordtunnel en dan via den Bommel, Middelharnis, Stellendam terug naar Hellevoetsluis. Vrijdagavond laatste repetitie voor Voorne en Putten en ook tot eind augustus rust. Mijn zus nog even gebeld en deze vertrekt morgen voor een goeie week naar Griekenland. Is daar nu lekker warm.

Zaterdag boodschappen en wat klusje in huis uitgevoerd. De zonwering van de computerkamer heeft het begeven (na 14 jaar). Heb nieuwe velux verduisteringsrolgordijn geplaatst en nu kan het er echt donker zijn. Zondag wat zaken uitgezocht voor onze vakantie naar Schotland en de route begint een beetje vast te staan. Net als in Nieuw Zeeland, het is maar een leidraad en afwijken kunnen we altijd als we dat nodig vinden. Dan hebben we weer eens een alternatieve route. Het
enige wat echt vast staat is dag van aankomst en vertrek en het weekend van de Military Tattoo in Edinburg, 15 augustus t/m 17 augustus. 18 augustus gaan we weer trekken richting noorden van Schotland.

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.