donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 24 2008


Anouk met op de achtergrond Eric


Maandag begon het weer goed. Zowel voor de Haringvliet-sluizen moeten wachten en een half uur later stond ik ook nog eens voor de Philipsdam sluizen te wachten. Gelukkig viel het wel mee, maar veel tijd inhalen lukt toch niet. 's-avonds nog een concertje met Apollo Goedereede in Havenhoofd. De lokale school hield daar een prestatie wandelmars voor de kinderen en hun ouders. De eerste waren gestart rond kwart voor 7 en tussen half acht en kwart voor acht kwamen de eersten al weer terug. Toen de dirigent de eerste wandelaars zag terugkomen gelijk begonnen met een licht marsje om het tempo er in te houden bij de wandelaars. Daarna gezellige muziek gemaakt voor de binnenkomers en rond half negen even een korte pauze tot kwart voor negen en daarna gespeeld tot kwart over negen, toen kwam de laatste binnen. Gezellig met de mensen van de school nagepraat en nog wat gedronken. Rond tien uur thuis.

Frank en Eric



Dinsdag de voorlaatste cursusavond. Toch wel een lange dag. Bespreken van de laatste hoofdstukken uit het boek en de huiswerkopdracht werd doorgenomen. Wel wat kritische opmerkingen van Paul. Voor volgende week had hij als thuiswerk opdracht het proefexamen wacht achter in het boek staat te maken conform de regels van Exin. Dus geen boek o.i.d. in de buurt en een wekkertje aan voor het aangeven van de tijd.


Paul, de cursusleider.



Heb dit donderdag gemaakt. Het Exin examen duurt maximaal namelijk een uur voor 40 vragen. Het examen wordt computergestuur afgenomen en als de tijd om is, wordt deze afgesloten (5 minuten voor verstrijken tijd wel een melding). De antwoorden stonden met uitleg wat verder in het boek. Had er 23 goed (zonder spieken). Dit proefexamen bestond uit 30 vragen, dus een score van meer dan 75 procent. Minimum aantal goede antwoorden bij 40 vragen is 26 antwoorden goed. Dus een redelijke voldoende. Donderdag ochtend wel een rondje gefiets, maar wat ingekort door de regenbuien die regelmatig overkwamen en ook naar beneden vielen. Vrijdagavond lekker wat voor mezelf gespeeld op de cornet die ik in bruikleen heb van Apollo. Bea is naar Voorne en Putten. De cornet ziet er niet uit (de laklaag is beschadigd en bladdert er af) maar speelt als de beste en mooie klank. Wat oude solo's uit de stapel met muziekstukken gepakt en me lekker uitgeleefd. Zaterdag niet te laat op en ontbeten en de boodschappen gehaald. Bea naar de sportschool en ik op de fiets weg. Rond langs de Zeedijk naar de Beer bij Hekelingen, dan via Spijkenisse langs Heenvliet en Geervliet en op de afsluitdam van het Kanaal door Voorne wat gegeten en gedronken. Daarna door via Zwartewaal, Brielle, Oostvoorne onder langs de duinen naar Rockanje en via het Gorzenpad en de Vesting van Hellevoetsluis naar huis. Lekker rondje van 80 kilometer. Zondag hebben we samen ook een lekker rondje gemaakt en gelukkig was het weer goed en zonnetje op het bolletje.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.