donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 21 2008

Maandag weer begonnen en kreeg via collega Jos Vriends het schema voor de ITIL cursus. Morgen eerste cursusavond en 24-6 de laatste cursus. Cursusboek had ik al ontvangen en het is vrij droge stof om te lezen. Dinsdag kennisgemaakt met de cursusleider Paul de Waal. Deze blijkt van deze droge stof toch iets leuks te kunnen maken. Met leuke voorbeelden om interactie te kweken vliegt de tijd eigenlijk voorbij. In de cursusmap zit een schema welke onderdelen iedere cursus avond worden doorgenomen en vragen die je hebt worden beantwoord. Huiswerk krijgen we ook mee en kunnen dit via mail naar hem toezenden en beantwoording bij de volgende cursusavond. Ben alleen wel laat thuis na zo'n cursus avond. 's-Morgens om 06.45 uur weg en 's-avonds rond 22.30 uur weer thuis.
Woensdag en vrijdag weer repetitie en donderdag en zaterdag ochtend in de weer geweest voor mijn huiswerk. Iedere dag probeer ik toch een 3/4 uur tot een uur te gebruiken om de stof door te nemen. Gaat meer tijd inzitten dan ik dacht.
Bea is ook druk bezig met haar foto cursus. De eerste opdracht die ze vorige week kreeg was om de letters van het alfabet te fotograferen, maar dan door het gebruik van objecten in de omgeving. Dan valt het plotseling niet mee om de letters te vinden. Je moet het direct zien of je vindt sommige letters niet.



1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.