donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 20 2008


Lekker weekje vakantie. Samen enkele keren lekker wezen fietsen. Ook regelmatig wat huishoudelijke klusjes afgewikkeld en opruiming gehouden. Ook de computerkamer is weer redelijk opgeruimd en we hebben weer ruimte op het bureaublad. Heb ook weer in de database zitten werken met alle cd's en lp's en weer enkele doosjes geregistreerd. Het weer bleef goed in die week dus vaak 's-middags nog ergens heen. Woensdag en vrijdag repetitie met Goedereede en Voorne en Putten. Een oud-lid van de vereniging is bezig om zijn studie directie op het conservatorium af te sluiten. Heeft al enkele repetities gedirigeerd en het is leuk te zien hoe dit zich ontwikkeld. Ook regelmatig aanwijzingen van zijn mentor waar hij goed op reageert. Als je wat wil leren zal je moeten luisteren en dat valt niet altijd mee voor hem. Is op zijn tijd best een beetje eigenwijs.
Zaterdag is Bea begonnen aan een foto cursus via de sportschool. Kwam terug met een leuke opdracht en we gaan zien wat ze er van bakt.
Eerst zag ze wel op tegen het gebruik van een digitale camera, maar ze wordt er steeds handiger mee en ik hoop dat ze er veel van opsteekt. Eerste resultaten zijn veelbelovend.
Vrijdagavond nog een klein feestje. De proeve van bekwaamheid voor Dominique Capello als dirigent van onze vereniging. Bij de juryleden enkele bekende dirigenten waar ik onder gespeeld heb en enkele docenten van het Rotterdams conservatorium die ik ken.. We hebben als orkest lekker gespeeld en Dominque is geslaagd met gemiddeld een ruime 8 voor al zijn rubrieken.
Na afloop is dit heuglijke feit lichtelijk gevierd met hem en de leden van de vereniging. Hij gaat nu het volgende traject van 3 jaar in voor zijn Master diploma.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.