donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 26 2008

Maandag kreeg ik telefoontje van Bea dat Ma Poldervaart weer opgenomen was met hart- en maagklachten. Ze is voorlopig opgenomen en krijgt binnenkort diverse onderzoeken.
Maandagavond het laatste huiswerk afgemaakt en de proefexamens nog eens doorgenomen. Dinsdag was de laatste avond voor de cursus. Paul wenste ons het beste en verzocht om hem een berichtje te sturen wanneer je met examen gaat en later het resultaat. Als opleider vindt hij het wel prettig als hij hoort of je wel of niet geslaagd bent.
Leo Simons, dirigent van Apollo Goedereede
Woensdag repetitie met Apollo Goedereede en weer een hoop nieuwe muziek. Leichte Kavalerie van Suppé, Second Waltz van Shostakovitch en nog enkele nummers. Begin september worden deze al gespeeld bij een concert. We hebben nu echter nog maar 3 repetities en beginnen pas begin september (misschien de laatste week van augustus) en 6 september gaan ze op het concert. Heb je wat te doen tijdens je vakantie volgens de dirigent. We gaan echter op 10 augustus met vakantie naar Schotland en Bea en ik komen op 25 augustus pas weer thuis, dus maar twee weken echte voorbereiding na de vakantie.
Donderdag niet gefietst. Erg slecht weer, rare luchten en regen kwam met bakken naar beneden. Me maar gestort op de muziek database en aardig wat cd's ingevoerd, maar er liggen er nog zat om in te voeren. Bea belde vrijdag op dat uit de onderzoeken is gebleken dat moe een ontstoken slokdarm en maag heeft. Ze krijgt hier voorlopig medecijnen voor en andere medicatie wordt even mee gestopt totdat dit beter wordt. 's-Avonds ging Bea naar repetitie van Voorne en Putten en heb zelf nog wat aan de cursus gedaan en ben de hoofdstukken nog eens rustig aan het doornemen. Zaterdag en zondag lekker rustig thuis en samen nog wat gefiets en pa Poldervaart naar het ziekenhuis in Spijkenisse gebracht.

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.