donderdag, juli 10, 2008

Weekverslag week 19 2008

Maandag gelijk een druk programma. Eerst naar Bergen op Zoom en 's-avonds om 19.30 een concert in Goedereede. 5 mei viering en ook de speciale avondwandelmars van Ouddorp die door Goedereede heen komt. Gezellig voor af en gezellig na af loop en lekker gespeeld. Een klein clubje muzikanten, maar blazen kunnen ze allemaal.









Na afloop nog even nagepraat en gelachen en op tijd weer naar huis.
Dinsdag geen bijzondere dingen gedaan en woensdag weer repetitie. Begin juni weer concerten en er komen weer diverse nieuwe nummers op de lessenaar. Donderdag weer wat kilometers gemaakt over Europoort en richting Rozenburg en via Spijkenisse weer naar huis






Zaterdag eerst de boodschappen gedaan en ontbeten en Bea is naar de sportschool gegaan.
De auto weer eens onder handen genomen wat de kilometers vliegen er op en insectenlijken ziet de voorkant zwart van. Maar na de poetsbeurt glimt hij weer als nieuw.






Zondag een lekkere fietstocht met Bea gemaakt en een rondje Voorne gevolgd via Simonshaven naar Spijkenisse. Verder langs de Rozenburgse kant van het Hartel kanaal en daarna via allerlei omweggetjes naar Vierpolders. Het viaduct daar geeft een mooi uitzicht over de N57. Deze stond om half elf al vol richting Goeree-Overflakkee en Zeeland. Als je pech hebt, rij je Zeeland binnen en kan je bijna weer omkeren, want 's-avonds stond er weer file.


Deze foto op samengesteld van vier andere foto's. Het is de Maesland Kering die in de Nieuwe Waterweg is geplaatst.

Geen opmerkingen: