donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 8 2008

Het reizen richting Bergen op Zoom wordt de laatste tijd wel tijdrovend. Door allerlei werkzaam-heden aan de N57 ben ik voor de eerste 15 kilometer op het ogenblik bijna een half uur kwijt. Ook op de ring van Bergen op Zoom is het erg druk ondanks dat nu het laatste deel van de A4 gereed is. Ga dus iedere morgen maar op tijd weg. Denk je tijd over te hebben, dan beginnen de lichten te flikkeren van de Philipsdam en staan je nog eens een kwartier tot 20 minuten te wachten. Of je hebt dit net nadat je de afslag na de Haringvlietdam voorbij bent en dan de brug van de sluis opengaat. Hopelijk zijn ze eind april klaar, kunnen we weer normaal verder.
Bea heeft het ook weer wat drukker met blazen. Het dagorkest heeft weer enkele concertjes op het programma staan, dus wordt het weer wekelijks i.p.v. twee wekelijks repeteren.

4 altsaxen waarvan er na concours 3 zijn weggegaan de vierde zit iets verderop in de rij.

Goedereede gaat ook weer leuke muziek spelen. Bea bracht woensdag avond de nieuwe muziek mee. Daarbij ook het nummer Pentagram, wat ze met Voorne en Putten (niet met veel succes) hebben gespeeld voor het concours. Leuke muziek en ook enkele bijzondere solo's. Donderdag toch maar buiten gaan fietsen ondanks het dreigende weer, maar tijdens het fietsen begon de bewolking te breken en werd het steeds beter.

Vrijdag meegeweest met Bea naar Voorne en Putten en over 4 weken uitvoering met hen. Jammer dat er wat gaten in de bezetting zijn doordat leden zijn gaan studeren en niet meer naar de repetitie kunnen komen. Wel gehoord dat na de uitvoering en weer 7 nieuwe jeugleden doorstromen en dan de gaten weer opgevuld zijn. Hopelijk komen de studerende later weer terug naar de vereniging. Bijvoorbeeld van de 7 altsaxen die er zaten, zijn er nog maar 3 over.


Zaterdag was het lekker en na de boodschappen is Bea naar de sportschool gegaan en ik ben op de fiets gestapt. Rondje over Bruinisse gedaan en rond 1 uur weer thuis. Zondag samen een rondje gedaan. Bea maakte de laatste tijd niet veel kilometers op de tourfiets en wilde ook weer wat meer gaan fietsen. Samen is ook leuker als alleen.


Geen opmerkingen: