donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 13 2008

We dachten met de pasen bea's vader en moeder te vragen voor een Paasbrunch, maar dat zagen ze niet zo zitten. Moe is nog steeds snel moe en pa heeft zijn rustperiode meestal van een uur of 1 tot ongeveer half drie. Hebben ze wat lekkere broodjes en een stuk paasstol gebracht, dan hebben ze toch nog wat.
Tweede paasdag rustig wezen toeren op de fiets langs de duinen en lekker uitgewaaid. In de middag nog bij mijn vader en moeder geweest.



Eind deze week vertrekken mijn vader en moeder naar Tubbergen, waar ze een vaste caravanplek hebben geboekt. Ze wilden eigenlijk al eerder gaan, maar door wat zaken die nog spelen, moeten ze donderdag naar een bijeenkomst met de buurtagent. Dit nog steeds in verband met vernielingen tijdens de nieuwjaarsfestiviteiten. Nu gaan ze op 4 april daarheen.

Donderdag nog een rondje gefiets, maar ging niet echt lekker. Regenbui en wind tegen.
Vrijdag een vrije avond. Project is afgesloten en bezig geweest met de access data base om weer een doosje met cd's af te werken. Zaterdag boodschappen en klusjes gedaan. Ook de tuintegels zijn nu weer netjes schoon. Zondag samen wezen toeren, maar wisselvallig weer en niet te ver weg geweest samen met bea.

Geen opmerkingen: