donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 10 2008

De week rustig begonnen en we zijn begonnen onze cd's te inventariseren. Heb in acces een database gemaakt waarin ik alles gestructureerd kan invoeren. Aparte zoektabellen voor componisten, arrangeurs, cd en lp titels en de uitvoerende orkesten en artiesten. Ziet er best goed uit. Ook wil ik nog een veld maken, waarin een koppeling komt naar het betreffende mp3 bestand.
Ook weer een paar repetities gehad deze week en gaat lekker, maar de uitvoeringen komen ook snel dichterbij. We hopen trouwens dat het 22 maart een beetje druk wordt. Valt precies tussen goede vrijdag en pasen. Veel mensen hebben dan wat langer vrij en zijn dan weg.

Met Bea's moeder gaat het gelukkig weer wat beter. We weten nu wat ze echt scheelt, want ze is echt door de mangel gegaan. Het vele vocht wat ze vasthoud en waar ze last van heeft ligt aan hartfalen. Het blijkt dat er een klep lek is, maar daar wordt op haar leeftijd niets meer aan gedaan. Ze heeft nu een aardige pillendoos en ook een vochtschema, waar ze zich aan moet houden om het vasthouden van vocht tegen te gaan, waardoor ze het steeds zo benauwd heeft gehad.

Mijn vader en moeder zijn ook weer terug van vakantie uit Oostenrijk. Hebben niet veel sneeuw meer gezien, maar met bekenden hebben ze zich er prima vermaakt.

Donderdag, zaterdag en zondag nog flink wat kilometers gemaakt. Weer niet altijd even goed, maar eigenlijk geen regen van betekenis maar des te meer wind.



Geen opmerkingen: