donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 11 2008

Afgelopen zondag nog de generale repetitie met Voorne en Putten. Net als andere jaren vrij rommelig en je zat je af en toe lang te vervelen. Ook ging het nog wel eens mis bij het opkomen van groepen, dat de muziekfragmenten te kort waren en er dus weer een aantal veranderingen doorgevoerd moesten worden en wij drie of vier keer hetzelfde stuk moesten spelen voordat het eindelijk goed ging. Maar zo gaat het eigenlijk ieder jaar. Ook had de dirigent nog een verrassing voor me. Aangezien er een cornettist door omstandigheden niet aanwezig zou zijn, heeft hij mij gevraagd of ik die partij wilde spelen in plaats van de solo bugel partij. Op het rijtje trompetten/cornetten waren al twee man uitgevallen en nu werd het rijtje wel erg krap. Valt niet mee om zo even over te stappen en prima vista die partij te spelen.
Verder woensdag avond repetitie met Goedereede en vrijdagavond generale repetities voor de uitvoering.

Mijn gebruikelijke rondjes gefietst. Donderdag een behoorlijke bui getroffen, maar had die zien aankomen en had de regenkleding toen al aan. Is toch niet lekker, wind tegen en dan nog eens regen als toetje. Zaterdag niet gefiets maar boodschappen gedaan en de auto gewassen. De rest van de dag besteed aan de voorbereiding voor de uitvoering.

De uitvoering ging eigenlijk net als alle andere jaren best wel goed. wisselingen liepen best wel goed en publiek was best tevreden. Na afloop nog in ons repetitie lokaal na het opruimen en lekker borreltje op de goede afloop genomen.

Geen opmerkingen: