donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 14 2008

Dinsdag waren we 13 jaar getrouwd. Dit rustig samen gevierd met een lekker etentje in het Karrewiel.

Bea gaat iedere dag eventjes bij haar vader en moeder kijken, maar daar begint nu alles weer een beetje normaal te functioneren. Moe gaat weer kleine stukjes mee met Pa naar buiten om een beetjes frisse lucht op te doen. Is ook best wel goed voor haar conditie.

Woensdag gerepeteerd met Goedereede, daarmee volgende week lenteconcert. Eindelijk weer eens een volledige bezetting. Klinkt gelijk weer een stuk beter ook. Toch verrast het me iedere keer weer dat met 25 of 26 muzikanten (waarvan maar een kleine harde kern) die toch zo snel op elkaar weer zijn ingespeeld. Het programma's is gericht op Zuid-Amerikaanse muziek. Mooie solo zit er bij voor de sopraansaxofoon en ook voor een peruviaanse fluit. De solist wordt ook speciaal overgevlogen.

Ook een minder prettig bericht. Men zit bij deze vereniging al met een krappe bezetting en heeft 1 van de 2 solobugels zijn lidmaatschap opgezegd. Knap lullig zo vlak voor een concert en nog wat andere festiviteiten. Als je zo iets doet, doe het dan niet vlak voor een stelletje concerten, maar maak het netjes af en zeg dan je lidmaatschap op.
Vrijdag op kantoor nog een jubileum. Louise is 25 jaar bij de organisatie. Feestje in Wouw.Lekker hapje en drankje en goed buffet ( op z'n Spaans). Ben tot een uur of tien gebleven en toen naar huis gegaan.Bea was op repetitie in Nieuwenhoorn en haar spullen opgehaald en rond twaalf uur thuis. Zaterdag boodschappen en klusjes. Zondag wezen toeren over Flakkee

Geen opmerkingen: