donderdag, april 17, 2008

Weekverslag week 15 2008

Maandag en dinsdag was het weer feest op de N57. Lange file richting Europoort, maar ook een file richting Stellendam i.v.m. asfalteringswerkzaamheden. 11 kilometer in bijna 3 kwartier. Er was maar 1 rijbaan beschikbaar voor 2 richtingen, dus door wisselaars werden de ene kant afgesloten en de andere kant opengezet. Daarna kon ik wel lekker doorrijden, maar je voelt je er niet prettig bij. Ruim op tijd weg en je toch nog moeten haasten om op tijd te zijn.



Dit is de fietspad waar men ook nog mee bezig is om een pijpleiding aan de zijkant in te graven.


Woensdag generale in Goedereede gehad. De solisten waren er ook voor de pauze, zodat we met hen eerst de nummer konden doornemen en de puntjes op de i te zetten. Ging best wel lekker, maar sommige solisten zijn wel eens eigenwijs. Na de pauze de rest van het programma door-genomen en we zijn klaar voor vrijdagavond (in verband met de sluitingstijden voor de zondags-rust). Op vrijdag avond kan men doorgaan tot 02.00 uur de volgende ochtend, op zaterdag is het om 00.01 uur afgelopen met de pret. Dit jaar wel loten gekocht, maar deze keer geen prijzen. De vorige twee verlotingen had ik de hoofdprijs.

Zaterdag wat later boodschappen gaan doen, maar toch een lekker tochtje wezen maken en gelukkig was het weer (en ook de wind) me gunstig gezind. Zondag samen wezen toeren richting Flakkee

Geen opmerkingen: