vrijdag, november 30, 2007

Weekverslag week 48 2007

De week nog een beetje met een kater begonnen. Na zondag voelde ik me alsof ik een paar marathons had gefietst en nog erg slecht ook. Kon haast niet op gang komen. Denk dat zondag nog in m'n hoofd zat.


Dinsdag ging het gelukkig weer beter en 's-avonds toch maar weer lekker gaan blazen. Lekker weer eens wat anders voor m'n neus als de concourswerken. Ook de muziek voor de kerstmarkt in Goedereede doorgenomen. Best wel weer leuk om te doen.


Woensdag samen naar de repetitie en lekker gespeeld. Ook daar keek men best wel op van het resultaat. Bleek dat het nieuws daar dus al bekend was. Ook daar wist men dat het een moeilijke zaal was om in te spelen, maar dat wisten we zelf ook wel uit vorige ervaring.


Donderdag nog wat gefietst en lekker bezig met adobe photo elements. Begin het steeds leuker te vinden om met foto's te stoeien en leuke effecten te maken.



Vrijdagavond was ik lekker vrij en wat voorbereidingen gedaan voor de administraties voor 2008. Zaterdag wat kadootjes gehaald voor 5 december en netjes ingepakt en stickers er op voor wie ze zijn. Zondag lekker samen bezig geweest met de kerstspullen vast van zolder halen en ook voor Bea's ouders weer alles gereed gezet, zodat Bea het binnenkort naar hen kan brengen.


Geen opmerkingen: