dinsdag, november 20, 2007

Weekverslag week 45 2007

Zondag kwamen we er achter dat we de aanbieding die we hadden gevonden bij Mediamarkt zijn laatste dag in ging. Ben in de middag aar geweest en naar de laptop wezen kijken. Mooi van vormgeving en met een groot beeldscherm. Harold heeft niet van die beste ogen dus dat komt mooi uit en grote harde schijf en genoeg usb en firewire aansluitpunten. We gaan hem dus binnenkort heel blij maken namens de gehele familie. Ik heb nog wel software die hij goed kan gebruiken voor zijn foto's en muziek en het maken van mp3 bestanden.


Bea heeft het druk met haar ouders. Moe heeft weer veel last van uitslag en is niet in haar normale doen. Weer andere medicijnen en zalfjes en maar hopen dat het goed komt.


Woensdag vrije avond,want het avontuur met Apollo Goedereede is afgelopen en deze week helemaal geen repetitie.


Donderdag nog een lekker rondje gefiets en lekker moe thuis gekomen. Bea 's-avonds naar de conditietraining en ik heb de laptop voor Harold flink onder handen genomen en goed ingesteld. Het enige wat ze in Spijkenisse nog moeten regelen is de internet aansluiting zodat hij daar ook weer op kan.

Ilse vd. Berg. Sopraansax.

Speelt heel mooi en wat niet veel saxofoonspelers kunnen is zingen op de saxofoon. Zij kan het wel zowel hoog als laag altijd een heel mooie toon.


Vrijdagavond generale voor het Eilandenfestival. Ging best wel lekker, maar nog steeds stemmingsproblemen omdat men niet luistert en te hard speelt. Hopen dat ze zaterdag avond zich inhouden en het netjes doen.Zaterdag lekker rustig en alleen wat boodschappen gedaan en geestelijke voorbereiding voor het Eilanden festival. 's-Avonds lekker gespeeld en het viel zeker niet tegen, maar een rot zaal om in te blazen. Te laag en te klein en ook nog eens rammelende lichtbakken van de tl balken. Na afloop nog gezellig een borreltje zitten drinken met bekenden van de wintersport en uit Tinte.


Zondag studiedag van de muziek bij Bas en Anneke in de schuur en 's-middags in het gebouw met heel de vereniging. Hard gewerkt en iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.
Daarna nog naar mijn zus geweest in Simonshaven, waar we een house warming party hadden en reuze gezellig met bekenden en wat minder bekenden van Bens kant tot in de kleine uurtjes gezellig gekeuveld. Zeer geslaagd.
Ben wil alles proberen, maar Tequila neemt hij niet meer. Een beetje zout op de bovenkant van je hand en in de andere hand een schijfje citroen. Met je tong het zout van je hand oplikken en dan veel citroensap uit het schijfje zuigen en dan het glaasje tequila er achteraan. Dat vind hij te veel handelingen en het smaakte nog niet ook zei hij. Zijn gezicht stond er ook naar.

Geen opmerkingen: