zaterdag, november 10, 2007

Weekverslag week 43 2007

Viel niet mee om na het weekendje Londen weer op gang te komen. Het weer viel nog wel mee, maar het reizen is op het ogenblik een zootje. De Haringvlietdam is het nog steeds een zootje en nu ook weer bij Oud-Vossemeer weer heel de week volgens de borden. Moet weer eerst richting St. Annaland en dan Poortvliet.

Ook hebben we bij Servicedesk Klantenkontakt (sinds 1 oktober is Sigma niet meer, maar heeft een andere naam gekregen) nu veel last van de verbouw van Rabobank Bergen op Zoom. Veel grote machines zijn er bezig en er wordt driftig gebroken. We kregen ook woensdag een mail dat door de breekwerkzaamheden gepland voor aanstaande vrijdag en zaterdag mensen die voldoende uren hebben een verplichte roosterdag op te nemen. Heb dus gelijk weer een lang weekend.

Geen schokkende dingen de rest van de week
geweest en het is druk repeteren voor de concoursen. Volgende week zaterdag de eerste met Apollo Goedereede in Terneuzen. Zal nog een hele opgave worden. Vaak minder repetitie bezoek en het loopt nog niet erg met de nummers. Het zal weer net als andere jaren
gaan. Als ze eenmaal op het podium zitten lijkt het wel of alles in elkaar past en er toch weer een heel goed resultaat uitrolt.

Geen opmerkingen: