dinsdag, november 20, 2007

Weekverslag week 47 2007

Maandag en dinsdag niets schokkends gebeurt. Lekker gewerkt en ook 's-avonds lekker blazen in verband met concours aanstaande zondag. Woensdag met Bea mee naar Goedereede in verband met het spelen op de kerstmarkt daar op 8 december. Volgende week ook nog een keer en 5 december geen repetitie, dus in 2 keer moet het zitten.
Donderdag lekker gefietst (ongeveer 75 km) maar veel tegenwind. Gelukkig de juiste richting gekozen en de laatste 25 km. terug lekker wind in de rug. Dan gaat het best wel hard. De Haringvliet dam af naar Hellevoet hoogste snelheid 54.2 km.
Vrijdag avond generale met Voorne en Putten en eindelijk lijkt het te gaan klinken zoals het hoort. Hopelijk gaat het zondag ook zo. Zaterdag voorbereidingen gedaan voor de Sint. Met het lootje en wat mogelijke dingen voor mijn slachtoffer schiet het al aardig op. Alleen nog wat klein spul erbij en nog een idee om het te presenteren en dat is ook weer achter de rug.

Zondag op tijd op. Lekker ontbijt en rond 10 uur nog ingeblazen en om half twaalf waren we in
Nieuwenhoorn en even later de bus in naar Valkenswaard. Ongeveer 2 uur met de bus en ruim op tijd daar. In het theater hebben we al eens meer gespeeld en toen viel het resultaat ons daar ook tegen.
Velen hoopten dat het beter zou gaan, maar bij de prijsuitreiking viel het erg veel verenigingen tegen. Wij hadden net geen 75 punten gemiddeld. Over het hele concours (21 verenigingen) erg veel 2e prijzen, 1 degradant en maar 5 verenigingen met een eerste prijs. Weer niet gelukt dus. De waarschuwingen vooraf hadden dus toch niet geholpen.


Anneke en Bea in de inspeelruimte.



Jannie en Kor Rozenberg Marloes en Caspar

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.