dinsdag, november 20, 2007

Weekverslag week 46 2007

Dinsdag bij Harold geweest. Met de nieuwe laptop was hij heel blij. Ging ook heel voorzichting met alles om en hij snapt best wel hoe het werkt. Alleen is windows vista we anders als windows xp. Hem uitgelegd hoe veel dingen werken. Alleen heeft hij nog geen juiste internet aansluiting voor het netwerk in het tehuis, maar dat komen ze binnenkort voor hem regelen. Het foto bewerkingsprogramma aan hem uitgelegd. Hij vindt het een heel mooi programma en heeft zelf nog wel cd's met foto's van zijn oude laptop. Deze voor hem weer op de laptop gezet en hij kan er weer naar kijken op het grote scherm van de laptop. Ook laten zien hoe en waar hij de camera moet aansluiten om de foto's in het programma te krijgen en waar ze opgeslagen worden.

Ook music cleaner er opgezet. Kan hij muziek van zijn audio cd's omzetten naar mp3 bestanden voor zijn mp3 speler. Nu kan hij zijn eigen favorieten indelen en zijn favoriete nummers overzetten op 1 cd.

Woensdag heeft Bea weer repetitie gehad met Apollo. Voor mij ook al weer een verzoek om mee te doen met de kerstmarkt op 8 december in Goedereede.
Donderdag lekker gefietst en weer eens aan de slag geweest met de database voor alle cd's, lp's die we hebben.

Zaterdag zijn we naar Bussum geweest voor de najaars reizendag van Wereldcontact. Hier was een een presentatie van de nieuwe reizen die in het pakket opgenomen worden naar China. om 12.30 was deze in een vergaderruimte met groot podium en dat zag er erg goed uit.
In de stand staat Netty. Deze dame kennen we via mijn neef John en zijn vrouw Anneke uit Hilversum.
Maar wij hebben eigen Australië hoger op ons lijstje staan. Ook daarvan een presentatie van bekeken van Henk Speelman. Deze kennen we ook van de presentaties van Nieuw Zeeland in Gorkum en ook in Pijnacker.
Hierna terug naar Oud-Beijerland, waar fanfare de Harmonie een feestavond had in verband met het 125 jarig bestaan. Waren daar rond een uur of half zes en bij eetcafé Diggels,wat gegeten. Om zeven uur ging de zaal open en leuk concert met enkele bijzondere optredens. Het duo Jos en Co en de zangeres Simone Robbemond. Bijzonder geslaagd.

Jos Jansen van het duo Jos en Co als highlander. Jos is eigenlijk trombonist bij de Marinierskapel, maar uit de doedelzak krijgt hij ook een hoop geluid (herrie)
Simone Robbemond in het nummer waar kwam die brommer toch vandaan.
Zondag lekker rustig gehouden en 's-avonds naar de verjaardag van Pa Herrewijnen. Lekker zitten bomen met bekenden en niet al te laat naar bed.

Geen opmerkingen: