donderdag, maart 19, 2009

Weekbericht week 12 2009



Deze week weer een hoop reizen. Maandag naar Zeist en woensdagmiddag in Utrecht. Samen met Ton en Dick overlegt en we gaan woensdag in ieder geval carpoolen. We hebben Ton aangewezen als de chauffeur en verzamelen bij het AC restaurant bij Meerkerk. In en rond Utrecht is het toch een rommeltje met alle werk aan de rondweg en in de binnenstad en 1 auto kunnen we makkelijker kwijt in de parkeergarage.


Dinsdag kregen we ook te horen dat de broer van Bea problemen heeft met zijn gezondheid. Heeft erg veel last van botontkalking en hij gaat steeds meer in elkaar zakken. Hierdoor komen hart en longen in de problemen. De behandelend arts en de internist van het ziekenhuis in Rotterdam zijn druk bezig voor hem. Mogelijk is er weer een nieuw onderzoek, wat mogelijk een oplossing voor dit probleem kan opleveren. We kunnen helaas niet anders dan afwachten hoe dit gaat aflopen.
Woensdagochtend thuis gewerkt tot 11.00 uur en daarna door naar Meerkerk. Daar rond twaalf uur aangekomen en Dick stond ook net te wachten op de parkeerplaats. Ton was er rond 12.15 uur en zijn we naar Utrecht gereden en gelukkig snel een parkeerplaats kunnen vinden. Waren ruim op tijd en een goede bijeenkomst gehad. Voor zaken die ons niet duidelijk waren is ons uitgelegd hoe en waar mogelijk een oplossing is te vinden. Veel documentatie hebben we al doorgenomen, maar we hebben nog lang niet alles gelezen, laat staan onthouden. Maar het gaat iedere dag een stuk beter. Rond 16.00 uur waren we gereed en hebben de CRM medewerker Frans Mol bedankt voor zijn uitleg en tips en trucs die hij ons aan de hand heeft gedaan.
Donderdag een lekkere toer gemaakt en gezond moe kwam ik thuis. Het hoofd is weer schoongewaaid en vanmiddag nog wat prutsen achter de pc.
Vrijdag gewerkt en 's-avonds lekker muziek gespeeld. Zaterdag een lekker toertje gemaakt over Flakkee. Moest ook nog wat doen bij de garage en daar had men nog een tip voor me. Het bedrijf Bopal heeft in samenwerking met Twinny load (fietsendragers) een drager ontwikkeld voor hybride auto's zoals die van ons. Volgens Dick van de garage zou die vanaf mei in produktie gaan en of wij geïnteresseerd zijn in zo'n drager. Er was wel een trekhaak voor de hybride Honda, maar die kost al € 1200 en de drager van Bopal kost inclusief het monteren e.d. € 750. Aangezien we nu geen drager hebben, kunnen we zelden verder weggaan om te fietsen of we moeten fietsen huren waar we gaan fietsen.
Zondag had Bea generale repetitie in Oudenhoorn en Kor en ik zijn gaan biljarten in het café, Helaas bleek Ververs in Oudenhoorn nog gesloten en zijn aan de Hossebos in Vierpolders geweest. Bea en Jannie (vrouw van Kor) waren na de generale naar Ververs gelopen, maar Kor en Piet niet daar. Bea heeft me mobiel gebeld en we zijn 's-avonds lekker een hapje gaan eten met z'n vieren.

Geen opmerkingen: