zondag, maart 01, 2009

Weekbericht week 08 2009

Begin me eindelijk weer helemaal lekker te voelen. Het valt ook niet mee als je zolang niets hebt gemankeerd. Ben nu weer lekker aan de slag met de database voor de platen en cd's die we hebben. Best nog een lastig karwei om alles bij elkaar te zoeken en vaak staat niet alle informatie op de hoezen of platen. Bij maatschappijen kan je nog wel eens iets terugvinden over oudere lp's maar vaak niets meer te vinden.

Woendag lekker gerepeteerd op de nieuwe nummers en zeker dorp aan de rivier is best wel een uitdaging. Zeker deel 3 is goed voor de techniek en ritmisch is het ook niet altijd even makkelijk. Trompetten mopperen dat het eigenlijk veel te vlug gaat, maar tempo 132 is het doel en voor minder doet de dirigent het niet. Zal zweetwerk voor ze worden.
Donderdag weer een lekker rondje gefiets en ik begin weer op mijn oude niveau te komen. Het gaat weer met een goede snelheid en kan het weer lekker lang volhouden. Rondje van 78 km. ging net binnen de 3 uur en ik reed alleen. Zaterdag ook een rondje alleen gemaakt en ook toen weer lekker gefiets. Zondag samen een toer over het eiland gemaakt met Bea. Die fiets op het ogenblik ook niet zoveel, dus lekker rustig en lekker opgewaaid thuisgekomen.

Geen opmerkingen: