zondag, maart 01, 2009

Weekbericht week 09 2009

Maandag en dinsdag was het op kantoor wat rustiger als anders. De hoeveelheid melding, zeker voor siebel lopen nu wel terug na de herstelwerkzaamheden voor de volmachten. Kunnen ons nu weer op andere dingen richten en ons voorbereiden op de komende ontwikkelingen. Binnenkort begint men er aan de presentatie van de produkten e.d. aan te passen en de documentatie is redelijk omvangrijk. De e-learnings opgepakt die er voor zijn. Woensdag weer voor de standaard menu structuur aan het werk geweest om de documenatie te herschrijven en ook een voorbeeld te maken voor de juiste koppelingen e.d. 's-Avonds weer lekker gerepeteerd bij Apollo en veel plezier gehad met de nieuwe stukken. Vooral de jongens met de grote monden (trompettisten) vielen danig door de mand. Bleken er nog niet veel aan gedaan te hebben, maar dit zeggen alsof ze het volgende week wel kunnen (zal wel weer niet, hoop herrie, maar weinig goede noten en dus niet gestudeerd).
Donderdag lekker rondje gemaakt, helaas het laatste deel in de regen. Zag er 's-ochtends goed uit, maar het veranderde snel. Was gelukkig al op de terugweg dus de schade viel wel mee.
's -Avonds nog wat gerepeteerd en ook weer een aantal negatieven ingescanned. Zal wel een lang proces worden, aangezien we een kist van 1m x 1m x 1m vol hebben met fotomapjes en albums.

Vrijdag avond weer aan de slag met de database en aardig wat lp'en cd's ingevoerd. Zaterdag was het weer niet goed en ben niet gaan fietsen. Ook de aangifte voor de belasting afgemaakt en verzonden naar de belastingdienst. Ziet er gezond uit en hoop dat de belastingdienst weer redelijk vroeg gaat overboeken.


Zondag toch maar een rondje gefiets en geen druppel regen gehad ondanks de dreigende luchten.






Geen opmerkingen: