zaterdag, december 20, 2008

Weekverslag week 50 2008

Maandag was niet prettig om naar Zeist te rijden. Al bij Rotterdam files en zo door tot Zeist. Was pas om 08.15 op het werk. Gelukkig niet druk, maar 's-avonds wederom erg druk en ook erg laat thuis. Na het eten nog wat muziek doorgenomen van het concert van het dagorkest voor aanstaande zondag. Dinsdag en woensdag ook druk op het werk en ook 's-avonds nog wat werk afgewikkeld. Donderdag weer eens een lekkere trip kunnen maken. Het weer was goed en rondje Renesse gedaan. Moe maar voldaan thuisgekomen en 's-middags nog wat gedaan aan de cd en lp database. Bijna 4000 titels nu ingevoerd en nog vele lp's en cd's te doen. Vrijdag druk gehad en 's-avonds de rest van de muziek doorgenomen voor aanstaande zondag. Zaterdag boodschappen gedaan en ik dacht daarna lekker te kunnen gaan fietsen, maar teruglopend van de C1000 begon het al te regenen en we moesten snel naar huis lopen want het begon echt te hozen van de regen. Heb boven de home trainer maar genomen. De rest van de dag heeft het ook eigenlijk steeds geregend.
Zondag het Kerstconcert van het dagorkest in combinatie met het Barber Shop koor Sound Waves. In dit koor zitten een paar bekenden van ons en ze hebben de laatste jaren in de landelijke finale gezeten voor Barber Shop koren en al een keer als 2e geƫindigd en een keer als 3e. Na afloop nog even nagepraat en daarna door naar mijn zus, die voor SARA speelt. Ze is namelijk vijftig geworden. Ze had eerst andere bedoelingen voor deze dag, maar door niet meewerken van scholen lukte dat niet. Dus nu heeft ze vanaf 14.00 uur open huis en iedereen is welkom. Wij waren er rond 18.00 uur en er werd gelijk gevraagd wat we wilden eten, want men stond op het punt om bij de Chinees in Zuidland eten te halen. Bea zei dat ze maar even moesten wachten, want we wilden mijn zus eerst haar cadeau maar overhandigen. Ze kreeg twee kleine pakjes, waarin twee speciaal voor haar gemaakte sieraden inzaten. Deze zijn geweest van onze oma, welke ze afgelopen jaren regelmatig heeft verzorgd. Na haar overlijden heb ik bij mijn moeder (en oom en tantes) gevraagd of ik de halsketting en ringen die ze droeg mocht gebruiken.
Deze oude sieraden zijn dus gebruikt door een kennis van me, welke opleiding goudsmid heeft gedaan in Schoonhoven, en ze heeft deze nieuwe sieraden gemaakt. Je had het gezicht ook eens moeten zien toen ze de doosjes open maakte en gelijk de ringen herkende.
Het was er gelukkig niet overdreven druk en gezellig met elkaar zitten praten. Rond een uur of tien geholpen met opruimen en tegen 11.00 uur weer thuis.

Geen opmerkingen: