donderdag, oktober 02, 2008

Week 34, dagverslag Schotland, 24 augustus

Na een goede nachtrust in de B&B hebben we van een goed Engels ontbijt genoten. Daarna ver-trokken naar Hull. We rijden nu via de A1 naar Knaresborough en daar nemen we de A59 richting York. Rijdt lekker snel door en via de ringweg gaan we om York heen en de A1079 dan richting Hull. Langs de A1079 de wagen bij een Park & Ride geparkeerd en met openbaar vervoer nog een keer York in. Blijft een mooie stad en een mooie wandeling gemaakt over de delen van de stadswal/muur die nog toegankelijk zijn. Nog wat speciale zaakjes bezocht waar je leuke dingen ziet. Ook de kerstversiering zie je in sommige winkels al weer staan. In York nog wat gegeten en daarna met de bus weer terug naar de Park & Ride. Op ons gemak toeren we naar Hull.



Alleen denk je dan dat je er haast bent, maar vje moet nog bijna een half uur rijden door Hull om bij de juiste kade te komen om naar de
boot te kunnen gaan. Uiteindelijk toch gelukt, maar aanduidingen zijn niet erg best en we stonden eerst nog bij de boot naarZeebrugge.
Gelukkig bleek dat de kade die we nodig hadden iets verder lag, maar nergens een verwijzing daar naartoe. Spullen opgeruimd in de hut en daarna wat gaan eten in de continental café. Rond negen uur afgevaren en we lagen rond 10 uur in bed en heerlijk geslapen.

Geen opmerkingen: