dinsdag, september 30, 2008

Week 34, Dagverslag Schotland, 23 augustus


Op de camping in Birnam heerlijk geslapen ondanks de drukte van het Bank Holiday weekend. Lekker ontbijt genoten en daarna de tent afgebroken en spullen opgeruimd. Via Dunkeld door naar Crief via Gilmerton. Vaak de grote wegen kunnen omzeilen en op ons gemak genieten van de mooie omgeving. Vanuit Crief zijn we langs de B822 richting Dunblane gereden en via de A9 via Stirling en vanaf Bonnybridge de A80 richting Glasgow. Onderweg ook nog in een leuk plaatsje rondgekeken en lekker wat te eten genomen.




Hierna wordt het voor ons een stuk drukker na de b-wegen en andere smalle weggetjes. Even voor Glasgow de afslag naar de A73 en de grootste drukte toch kunnen vermijden. Niet te drukke autoweg en lekker wat kilometers kunnen maken. In de buurt van Richmondwaren de campings vol. B&B opgezocht en later op de avond nog een wandeling gemaakt.

Achteraf hebben we ook wel gedacht dat we niet zo in de Highlands waren, maar nu bleek dat we de laatste dagen toch best wel kilometers moesten maken om weer redelijk op tijd in Hull te kunnen zijn.

Geen opmerkingen: