donderdag, oktober 02, 2008

Weekverslag week 35 2008

Na een goede overtocht uit Hull zijn we veilig aangekomen in de Europoort. Duurde nog enige tijd voor we van boord mochten, maar toen waren we ook zo thuis. Eerst alle spullen maar zo snel mogelijk naar de kamer of zolder gebracht en de wasmachine aangezet. De tent was nog wat nat en hebben we buiten op de tuinmeubelen uitgehangen om te drogen. Stond een lekker zonnetje. Daarna lekker gegeten en de post doorgenomen. 's-Middags nog bij fam. Poldervaart langsgegaan. Daar is gelukkig niets bijzonders gebeurd. Mijn vader en moeder zijn nog in Tubbergen, maar komen aanstaande weekend terug. Een week later gaan ze weer naar Oostenrijk, waar ook een groepje kennissen zijn waarmee ze gaan touren en wandelen in de bergen.
Dinsdag weer begonnen met werken wat wel mee viel. Veel mail om door te nemen en bijpraten wat er de afgelopen weken is gebeurd. In de loop van de middag was het vakantiegevoel al een aardig eind weggezakt.'s-Avonds mijn instrument in elkaar gezet en getracht wat nummers voor het komende concert door te nemen. Viel reuze mee, maar na een half uurtje was het toch wel over. We zien morgen wel hoe de repetitie verloopt want 6 september een concert in de haven van Goedereede en er zitten toch een paar pittige stukken tussen.
Donderdag de fiets weer gepakt en een lekker rondje gemaakt. Viel niet tegen ondanks de wat harde wind. 's-Middags wat van de foto's en films overgezet op de pc en begonnen met het samenstellen van een film voor een dvd. De foto's doorgezet naar de webalbums. Vrijdag gewerkt en 's-avonds weer aan de film gewerkt. Gaat best wel tijd in zitten en de plaatsjes waar we gefilmd en foto's hebben gemaakt ben je vaak de namen van kwijt. De route hebben we wel dus lukt dit wel, maar je zoekt je soms rot op de kaart. Zaterdag een rondje gemaakt en de eerste dvd klaargemaakt. Zondag lekker samen een rondje Kop van Goeree gemaakt. Voor Bea weer even wennen, meestal kan ze namelijk in haar eigen tempo fietsen, maar als ik er bij ben, gaat het volgens haar altijd harder als dat ze wil. Maar samen is wel gezelliger. 's-Middags begonnen aan de 2e dvd en Pa en Ma belden dat ze weer in Hellevoetsluis waren.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.