zondag, september 21, 2008

Week 34, dagverslag Schotland, 21 augustus

Van de camping een kortingskaart ontvangen voor het Highland Wildlife park. Daar naar toe gegaan en mooie rondrit gemaakt. Je mocht met eigen auto door het park rijden, alleen niet uit de auto gaan. Fotograferen en filmen gaat best zo.
Jammer dat het weer eens niet droog was. Heel wat diersoorten die in de folder staan hebben we gezien. In Noorwegen was het ons nog niet gelukt om een eland op de foto of film te zetten, maar hier liepen ze rond en ze staan nu op film en foto. Verder was er een overzicht van tijden dat diverse diersoorten werden gevoerd en daar zijn we ook bij gaan kijken. Beekse Bergen in Nederland doet hier aan denken. Nog koffie gedronken en daarna richting Dufftown.In Dufftown ligt de disteleerderij van Grant, waar ze het bekende whiskymerk Glenfiddich maken.
Bea heeft zich in het restaurant genesteld, want ze vond de geur die er hing niet zo prettig. Ik heb wel een tour door de disteleerderij gedaan en best wel wat opgestoken hoe het in elkaar zit. Aan het eind stond er nog een glaasje Glenfiddich klaar waar ik naar waarde van heb genoten. In de shop mezelf een fles kado gedaan (18 jaar oude whisky). Daarna op zoek naar een camping, maar het had de gehele dag al geregend en veel zin om een tent op te zetten hadden we niet.

In Dufftown een B&B opgezocht en voor een nacht daar gereserveerd. 's-Avonds in de Glenfiddich coffee shop heerlijk gegeten. In de B&B nog een lekkere douche en op tijd naar bed. Heerlijk geslapen.

Geen opmerkingen: