zaterdag, maart 19, 2011

Weekbericht week 11 2011

De week begint bewogen. Ma Herrewijnen is weer naar het ziekenhuis. Weer last van te weinig bloed. Gelukkig was pa direct met haar naar de huisarts gereden en deze heeft gezorgd dat ze met vliegende vaart weer naar Rotterdam werd gebracht. De berichten later op de dag waren gelukkig beter, maar nu al de 5e keer dat ze dit heeft. Het zal toch maar misgaan met haar. Er is nu weer even rust in huize Herrewijnen, maar we zijn nu toch wel benieuwd wat de artsen er aan gaan doen. Speelt nu al enkele maanden en komt steeds weer terug. Op kantoor heb ik aan-gegeven wat er speelt, dus gaat het mis ben ik er weg en naar Rotterdam.


Op kantoor gaat het zijn gangetje en de afgelopen dagen is het eigenlijk redelijk rustig en we krijgen signalen van Siebel afdeling, dat het aantal meldingen nu onder de 4000 is teruggelopen. Maar dan hebben ze er toch nog heel veel op te lossen en zullen er ook nog veel navragen uit de lokale banken komen. We wachten af.

Met Ons Genoegen heb ik op vrijdag 1 concert en zaterdagmiddag en avond een concert. Ben benieuwd of Bea nog wat kan filmen op zaterdag avond. Lijkt me leuk om te zien wat ze er van maakt. Is haar eerste keer dat ze langer achter de camera. En inderdaad is er een video gemaakt door Bea. Diverse nummers heeft ze opgenomen en ik heb deze via links op You Tube geplaatst, zodat de vereniging ze kan bekijken. Ben benieuwd naar de reacties.

Zondag zijn we samen een lekkere trip gaan maken. Langs de Zeedijk, dan naar de Beer en dan naar Spijkenisse. Dan verder door naar de Rozenburgse zijde van het Hartel kanaal en bij de brug over het Hartel kanaal tussen Zwartewaal en Brielle zijn we weer naar huis gereden. In de middag niet veel meer gedaan en nog wat administratie bij zitten werken.

Geen opmerkingen: