zondag, februari 10, 2008

Weekverslag week 6 2008

Begin van de week begon lekker rustig. Op het werk ook rustig in veband met de carnaval in het Zuiden. Dinsdag kwam ook de optocht langs het bankgebouw en wat foto's gemaakt van de

diverse groepen en praalwagens. Zitten erg mooie wagens bij.








Woensdag wat minder leuks. Op weg naar het werk (was nog lekker donker) net over de Philipsdam lag er plotseling troep en zakken op de weg. Je komt toch met een lekker gangetje de dam over en met een ruk naar links getracht de troep mis te rijden. Heb wel wat geraakt en het bleek dat de spoiler voor ontzet was toen ik iets verderop op een parkeerplaats was gestopt. Een goed begin van de dag is dus het halve werk. Toen ik nog eens wat beter keek, leek het er op dat er alleen een ring die aan de spoiler zit kapot is. Afgelopen zaterdag heeft de garage er naar gekeken en het oog vervangen en daarna de spoiler weer op zijn plek vastgemaakt en je ziet er niets meer van.




Donderdagochtend werden we vroeg gewekt. Rond kwart over vijf in de ochtend ging de telefoon in de slaapkamer en Bea's vader aan de lijn. Paniek want moe had al de hele nacht last van benauwdheid en hij had op een gegeven moment de nachtzuster opgepiept. Deze was komen kijken en had gelijk de huisartsenpost gebeld. Deze waren direct gekomen en de arts had wat dingen geprobeerd, maar geen verbetering. Hierna de ambulance opgeroepen om een hartfilmpje te laten maken en dat was niet goed. De arts had de telefoon overgenomen en uitgelegd wat er is aan Bea en we zijn er direct naar toe gegaan. Moe werd al op de brancard gelegd toen we binnenkwamen. Even gepraat met haar en toen gelijk door naar de ambulance. Bea heeft een tas met spullen klaargemaakt en de ambulance mensen hadden aangegeven dat ze naar Spoedeisende hulp kon gaan. De uitslagen zouden mogelijk rond 08.00 uur bekend zijn in het ziekenhuis. Pa op zijn gemak gesteld en gezegd dat hij beter een poosje kon gaan slapen en wij zijn even naar huis gegaan om ons op te frissen en daarna door naar het ziekenhuis. Via de ingang bij spoedeisende hulp werden we doorgeleid naar de afdeling waar moe net was binnengebracht. Ze zag er bleekjes uit. Men had hartfilmpje gemaakt en ook een scan van het hard en longen en bloedstalen afgenomen.. Rond 08.00 uur kwam inderdaad de arts met de uitslagen en deze meldde de bevindingen. Het was geen longembolie o.i.d. maar er zat vocht achter de longen wat de enstige benauwdheid veroorzaakte. Heeft wat later een plasprik gekregen en andere medicijnen. Pa gebeld wat er gemeld was en daarna ook Bea's broer gebeld.




Donderdagavond nog een keer op visite geweest en toen zag ze er al wat beter uit. Bleek ook dat ze al meer dan 2 liter vocht kwijt was. Morgen gaat ze, indien de bloedonderzoeken e.d. goed zijn naar een andere kamer. Bea is vrijdag naar Spijkenisse gefietst en toen was ze naar een andere afdeling gebracht. Weekend moet ze nog overblijven en dan wordt alles nagelopen en dan horen we wel wanneer ze weer naar huis mag.

Donderdag avond zat ik nog wat te surfen op het web en beleefde daar een aangename verrassing. De verrasing hou ik nog even geheim, maar zodra ik deze aan Bea heb verteld, zal ik deze op de weblog melden. Deze verrassing geldt namelijk ook voor mijn zus Ina en deze komt zondag aanstaande op visite. Helaas is Ben er niet bij, deze komt terug uit Frankrijk van het skiƫn.


Geen opmerkingen: