zaterdag, februari 02, 2008

Weekverslag week 5 2008

Maandag viel niet mee om op gang te komen. Ook nog eens direct na je vakantie een cursusdag met als thema Omgaan met Veranderingen. Gelukkig bleek de cursusleider een leuk verhaal te hebben waardoor het niet langdradig of vervelend is geworden. Ook regelmatig discussie groepjes om onderwerpen te behandelen. Lekker vroeg klaar en was even na 18.00 uur al thuis. Ook mijn instrument weer in elkaar gezet en een poosje geblazen. Viel niet mee na meer dan een week niet blazen.
Vanaf dinsdag weer het echte werk en gaat best wel weer lekker. Ook de wijzigingen in de systemen maken het ons eigenlijk steeds makkelijker om zaken op te lossen. Alleen de traagheid van sommige systemen geven nog regelmatig ergernis.
Blazen 's-avonds gaat ook weer steeds makkelijker. Ben weer begonnen met het doornemen van de muziek voor de winteruitvoeringen van 2 verenigingen. Best leuke muziek, maar sommige stukken heb ik meerdere keren gemaakt en geeft niet altijd een uitdaging. Maar nog genoeg studiemateriaal op zolder dus vermaak ik me daar mee.
Zaterdag is Bea naar Goedereede geweest voor het ophalen van oud papier en moesten we dus om 07.00 uur op. Heb de pc's onder handen genomen en een hoop oud spul er af gegooid. Is wel te merken. Tegen een uur of twaalf was Bea weer thuis en hebben we gelijk wat gegeten. We houden het maar simpel bij een kopje soep vanavond. Morgen maak ik babi pangang spek met bami en hopelijk valt deze weer lekker uit.
Zondag hebben we aan ramptoerisme gedaan. Via het nieuws van Rijnmond hoorden we van de Chinese boot die bij het Slufterstrand vast is gelopen. We zijn even voor 10 uur daar naar toe gegaan en toen was het al aardig druk. Vanuit de verte kon je de kranen die op de boot staan al zien en staken een eind boven de Slufterdam uit. Er was nog genoeg vrije parkeergelegenheid en van daaruit zijn we naar het strand gelopen richting de boot. De boot ligt misschien tweehonderd meter van het strand. Samen wat foto's gemaakt en toch maar niet te lang blijven plakken. Er stond een snijdend koude wind en we hadden stom genoeg geen handschoenen meegenomen.








































Er was ook nog een eenzame Kite surfer bezig.

Geen opmerkingen: