zaterdag, februari 02, 2008

Weekverslag week 3 2008



Een korte werkweek voor de boeg. Woensdag is al de laatste werkdag. 's-avonds nog bezig geweest met de film van Mexico, maar het loopt niet erg. Pinnacle is een zware toepassing en stelt zware eisen aan de pc. Maar het eind is in zicht. Ik wil het ook proberen op 1 dvd (double layer) te zetten, maar het bestand wordt wel erg groot waar je mee werkt en reageert dus trager.


Donderdag zijn we begonnen met inpakken van de spullen voor de vakantie naar Oostenrijk. We hebben onze grote tassen van de reis naar Nieuw Zeeland gepakt. 1 daarvan gevuld met de skikleding en 1 gepakt met de kleding die we nodig hebben. Daarnaast hebben we beiden maar 1 klein tasje met handbagage en daar zit de toilettas ook nog bij. We moeten vrijdag rond 17.30 uur bij de sporthal zijn en men verwacht dan de bus er dan ook is. Makkelijk een groep van ruim veertig personen, want dan heb je en eigen bus en je hoeft niet heel Nederland nog af te reizen voordat iedereen er in zit.


Vrijdag nog even bij de ouders van Bea langsgeweest en gedag wezen zeggen.

Op tijd bij de bus en de spullen ingeladen. Klein probleempje bij vertrek. Er bleek iemand op een verkeerde manier de achterdeur van bus open gemaakt te hebben, waardoor deze nu niet meer goed sloot. De route dus begonnen met een rondje starten via Dirksland waar de bus vandaan kwam en daarna door met 2 stops onderweg naar Oostenrijk. Goede reis gehad en rond 08.30 reden we naar Kirchberg gereden. In het hotel stond een lekker ontbijtbuffet voor ons klaar en daar hebben we goed gebruik van gemaakt.
Daarna met een groep naar Kitzbühel gewandeld en bij de Hahnekamm rennen wezen kijken.
Van de groep is er eigenlijk zaterdag niemand gaan skiën. Alleen de mensen die nog een uitrusting nodig hadden zijn bij de ski verhuur of ski school geweest om zich in te schrijven.


De Hahnekamm afdaling (laatste stuk)

Geen opmerkingen: