zaterdag, februari 02, 2008

Weekverslag week 2 2008

Eindelijk weer een normale werkweek. De feestdagen zijn weer over en we gaan ons voorbereiden op de verjaardagen. 12 januari vieren we het voor ons beiden, aangezien we 18 januari op wintersport gaan.



Komende dag boodschappen in huis halen en wat lekkere hapjes. Hebben we zaterdag niet zo veel meer te doen en we hopen dat het gezellig druk wordt.
Het weer lokt niet om lekker buiten te gaan fietsen, erg veel wind en vooral veel regen. Wind is nog niet zo erg, maar regen maakt het zo troosteloos en vaak kouder als dat het werkelijk is. Doe het meeste fietswerk boven op de home trainer.
Bea heeft het al weer druk met de muziekverenigingen. Komende tijd heeft ze al weer wat concerten op het programma staan en ook de winteruitvoeringen voor sommige verenigingen komen snel dichterbij.

Zaterdag een lekker gezellige dag gehad. In de middag kwamen al de eerste visitie en de laatste visite ging ruim na middernacht naar huis. Leuke cadeau's ontvangen en ook veel bonnen. Kunnen we naar ons zin nog wat kopen wat we mooi vinden en later laten zien dat we het goed besteed hebben.

Geen opmerkingen: