donderdag, juli 12, 2007

Weekverslag week 27 2007

De week rustig begonnen en Bea kon helaas weer niet fietsen naar Hoogvliet. De weers-omstandigheden waren haar niet goedgezind en om 30 kilometer door de regen te fietsen voelde ze ook weinig voor. Dus wederom met het openbaar vervoer.
Sommige mensen in de wijk zijn begonnen aan het schuren en verven van huis en erfafscheidingen. Gelukkig hebben wij dit in april al gedaan toen het mooi weer was. Ook door uitbreidingen in de huiselijke sfeer moet er wel eens iets verbouwd worden en dan heeft men veel bekijks in de wijk. Twee blokken verder in de straat moest een nieuwe dakkapel geplaatst worden, maar met had daar een kleine kraan voor besteld. Prachtig om te zien hoe zo iets opgebouwd wordt.



















De kraan is opgebouwd en op de tweede foto kan je de man met het kastje zien, waarmee de kraan bestuurd wordt vanaf de grond.

Zaterdag had Bea een concert met het dagorkest bij de Tinte feesten. Tinte is een klein plaatsje in de driehoek van Oostvoorne - Rockanje - Brielle en hoort bij de gemeente Westvoorne. In verband met het 400 jarig bestaan is een commissie in het leven geroepen en deze heeft een heel leuk feest in elkaar gezet. Veel lof toen voor de organisatie en hen werd gevraagd om daar een jaarlijks evenement van te maken. Tot op de dag van vandaag lukt hen dat heel goed. Veel leuke dingen, goede artiesten 's-avonds en gezellige sfeer zonder wanklank. Het kan dus wel!!!















De Feesttent
Bouwe Scheijgrond met kleindochter. Tijdens mijn werken bij Rabo Oostvoorne
was hij voorzitter van de raad van bestuur.




Leo Reijtenbach. Muzikant van het dagorkest waar ik zelf jaren lang mee gespeeld heb bij de Kleine Trompetter - Wilhelmina uit de gemeente Bernisse
's-Avonds had ze ook nog het openlucht concert bij Voorne en Putten voor het afsluiten van het seizoen. Gezellig druk op het plein en alle onderdelen van de vereniging deden er aan mee. Diverse majorette peletons, Solo optreden van majorettes aangezien deze goed presteren op festivals en wedstrijden, Slagwerk en tamboergroep, samenspel groep, b-orkest en a-orkest. Ook de AMV leerlingen hebben meegedaan en de gehele groep werd ook hun diploma uitgereikt. Ze waren allemaal geslaagd voor hun diploma.













De Altsax groep van voorne en putten, 2 altsaxspelers waren er niet.

De gezellige drukte op het plein voor het eigen clubgebouw.

Zondag nog een lekkere fietstocht gemaakt naar de Slufter op de Maasvlakte. Mooie tocht, maar erg veel verkeer en de lucht die je af en toe ruikt vanuit de Europoort, is niet altijd even prettig.



Op de achtergrond de EMO. Op de voorgrond veel electiciteitskabels, want een grote centrale van Eneco staat op de Maasvlakte, niet ver van de Slufter.
Ook zie je onderweg in de duinen ook nog loslopende kudde (niet zo groot) met paarden.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.