donderdag, juli 12, 2007

Weekverslag week 25 2007

Na een rustig begin van de week hebben we het toch weer druk gekregen. De oppasser voor het huis van pa en ma zijn met vakantie gegaan voor 2 weken, dus extra werk 's-avonds voor de tuin en post ophalen e.d.

Ook mijn zus nog aan de lijn gehad en deze blijkt geholpen te zijn aan haar knie. Ze had daar al jaren last van na een ski ongevalletje in Oostenrijk, waarbij de kniebanden gescheurd waren. De laatste tijd steeds meer last van gekregen en nu is ze er aan geholpen. Maar volgens haar doet de knie nu nog meer zeer als voorheen. Zal de nieuwigheid wel zijn en dat vond ze niet aardig van me. Bij haar op visitie geweest eind van de week en het ging al weer wat beter. Maar voorlopig nog voor 6 weken thuis. De nieuwe keuken is ook bij haar bezorgd en Ben kan 's-avonds aan de slag.

Zaterdag avond nog naar het Mildenburg bos geweest in Oostvoorne. In de cyclus van de zomerconcerten speelde Volharding uit Oostvoorne deze avond.

Ook deze club heeft de afgelopen jaren best fikse klappen gekregen, maar er zit weer verbetering in. Ze brachten een leuk programma en best voor hun doen gespeeld. Tijdens het concert kwam er nog een heel oude collega van me langslopen (met haar gewerkt toen ik begon in 1970 bij de bank tot haar afscheid eind jaren 70). Met Ina en haar man na afloop zeker nog een klein uurtje staan napraten. en daarna lekker terug naar huis en nog rustig een lekker drankje op de bank genuttig.

Geen opmerkingen: