vrijdag, september 01, 2006

Week 35

26-8nog hele dag gewerkt in Bergen op Zoom met Peter Clarijs.
Hadden best nog wat werk. Data voor toepassingen inlezen en ook installeren van toepassing, die per 1 september bij banken geinstalleerd moest wezen. Met onze favoriete muziek op de achtergrond lukte dat best.
Met oma gaat het op het ogenblik wat minder. Ze heeft de laatste tijd vaak ademhalingsproblemen en beweegt zich ook heel slecht door het huis. Hoop dat het weer wat beter met haar zal gaan, maar ja, wat wil je als je binnenkort 97 wordt. Alles wordt tenslotte steeds minder en op een gegeven moment is het over. Maar misschien heeft het ook wel te maken met haar huisvriend Bram, die ook gezondheidsproblemen heeft en begin van de week naar het ziekenhuis is gebracht.
Woensdag was weer de lampionoptocht door Nieuw Helvoet. Ik heb er naar staan kijken en het is best een leuk gezicht als je alle wagens, versierde fietsen en verklede mensen voorbij ziet komen. Ook voor de muzikanten best zwaar. In de maat lopen, kijken of je rij nog recht is en rechts richten en dan nog blazen en je muziek lezen. Ik kon gelukkig veel marsen altijd uit mijn hoofd spelen, dan had je een vrij blikveld en kon je alles goed in de gaten houden. Maar bij alle verenigingen valt het me op, dat er nog maar een klein groepje muzikanten is dat meemarst.
Donderdag weer een lekker rondje gefiets en zatermiddag wat extra kilometers gepakt. Zondag zijn we samen naar de Kalmthoutse heide en omgeving geweest. Mooi gebied om te fietsen, maar bij de knooppunten mogen ze in Belgiƫ best een overzichts kaart plaatsen. Je zoekt je blind om de juiste kant uit te gaan als je geen overzicht hebt., maar we zijn weer bij onze auto teruggekomen die we bij Mattenburg hadden geparkeerd.

Geen opmerkingen: