donderdag, september 14, 2006

Week 36

Maandag en dinsdag verjaardagen gevierd. Oma is maandag 97 geworden, maar ik heb niet het idee dat ze de 100 haalt. Ze kraakt en piept aan alle kanten en heeft veel hulp nodig.
Dinsdag bij Arend geweest. Hij is nu 49 geworden, dus volgend jaar is hij de klos. Aan de dijk weten ze daar wel raad mee. Kunnen ze hem eens flink op de hak nemen.
Donderdag weer een groot rondje gefietst, maar ging niet van harte. Toch wel buiig en veel wind. Gelukkig maar een goeie 25 kilometer echt op kop, maar daarna viel het wel mee. Goed voor het luie zweet zulke stukken tegen t3egenwind.
Donderdag en vrijdag hebben voor Bea in het teken gestaan van haar afscheid op het werk. Zowel in Grooten Hoeck als in Voornesteyn is ze nu klaar. De komende weken kan ze haar vakantiedagen opmaken en 1 oktober is ze thuis en klaar met werken. Ze heeft al enkele ideeƫn wat ze met haar vrije tijd gaat doen en in huis heeft ze ook al wat zaken gevonden die veranderd gaan worden. Ben benieuwd.
Zaterdag samen nog een lekker rondje gefietst al vroeg in de ochtend. Het zag er na de boodschappen zo goed uit, datwe gelijk daarna weg zijn gegaan. Gelukkig maar, want in de middag stak er weer een behoorlijke bries op.
Zondag zijn we heerlijk gaan stappen in Leiden. Leuke stad, mooie bezienswaardigheden en ook nog gezien dat in het museum voor volkenkunde een expositie is over Nieuw Zeeland op 16 en 17 september. In oktober is er ook nog een expositie over Australiƫ, misschien gaan we daar ook wel heen.

Geen opmerkingen: