donderdag, september 28, 2006

Week 38

Deze week is er niet veel gebeurt. Pa en Ma zijn weer terug van vakantie en hebben het er best naar hun zin gehad.
Ook is er verheugend nieuws voor Oma. Ze heeft aangegeven dat ze toch wel naar het verzorgings tehuis wil. Ze is er een week geweest toen pa en moe in mei op vakantie zijn geweest, maar toen wilde ze na enige dagen alweer naar haar huisje terug in de Christinaplaats. Haar vriend kon haar toen nog wel helpen, maar deze zit nu ook behoorlijk in de lappenmap en nu kunnen ze het samen niet meer bolwerken. En gelukkig (voor oma dan) was er tijdens de week in mei al een indicatie gemaakt voor overgang naar het verzorgingshuis. Nu kwam deze goed van pas en de kamer die vrij is gekomen is haar nu toegewezen omdat de indicatie aangaf dat ze al veel eerder naar een verzorgingstehuis had gemoeten.
Voor pa en moe ook een hele verademing. Kunnen ze nu ook eens wat rustiger aan doen en hoeven ze niet meer iedere dag enkele uren in de verzorging van oma te steken.
Donderdag, vrijdag en zaterdag weer aardig wat kilometers gemaakt.
Zondag naar de Rhoonse grienden geweest. Mooi gebied om door te wandelen, maar af en toe een beetje eentoning. Veel riet waardoor het uitzicht over de waterlopen heel beperkt is.

Geen opmerkingen: