zaterdag, juni 26, 2010

Weekbericht week 23 2010

http://picasaweb.google.com/herriepiet/201005Mei?feat=directlink

http://http//picasaweb.google.com/herriepiet/201006Juni?feat=directlink

07-06 Maandag. Op tijd opgestaan en de routes die we hebben gezien in de informatie ruimte hebben we bij ons. We gaan de Baronie route rijden, ongeveer 50 kilometer. Mooie omgeving en nog heerlijk rustig. Komen onderweg best wel mooie dingen tegen. Kleine kapel al vlak na het begin van de route. Zie je trouwens veel in de zuidelijke provinciƫn. Ook komen we langs Baarle Hertog en Baarle Nassau. Ook zijn onderweg diverse leuke waterplassen waarin de vogels en het wild zich kan laven. Ook info borden over de waterhuishouding in de omgeving. Na enige omzwervingen komen we in de buurt van Breda en zien wat later het Kasteel. Wat verderop bij een stadje willen we wat eten, maar er is geen eettentje open. Als we terugrijden naar het route bord zien we bij een snackbar toch een bord OPEN en hebben ons tegoed gedaan aan friet en een lekker broodje. De route vervolgt en later komen we uit op een fietspad langs een riviertje, wat heerlijk fiets. Daarna de route vervolgt en komen weer in Chaam aan en vandaar weer naar de camping. ;s-Avonds nog Alphen in geweest en zien daar een huis in aanbouw in de Anton Pieck stijl en ziet er harstikke goed uit. Nadat we terug zijn gekomen hebben we nog even overlegd. We gaan morgen naar huis omdat de komende dagen het weer niet erg goed is en nu is de tent nog droog en kunnen we die hopelijk morgen ook droog inpakken. Nog even een afzakkertje genomen op de prettige vakantie en morgen gaan we naar huis. IMG_4724 (Large)

08-06 Dinsdag Op tijd opgestaan en toilet gemaakt. Ontbeten en daarna begonnen met het opruimen en afbreken van de tent. Het is helaas net niet gelukt om de tent droog binnen te halen. We nemen afscheid van de campinghoudster en gaan lekker reizen richting Hellevoetsluis. Alles op het gemak en het weer wordt weer beter. Zonnetje begint te schijnen bij Bergen op Zoom en we rijden lekker door naar huis. Even na 12 uur thuis en gelijk de tent uitgepakt en in de zon. Ook grondzeil en dergelijke uitgepakt en rond 14.00 uur kan alles lekker droog naar binnen Een uur later begint het weer te druppelen. We zijn allebei begonnen met het overhalen van de foto’s en ik ook nog van de video die ik geschoten heb. ‘s-Avonds rustig aangedaan en heerlijk geslapen in het eigen bedje.

09-06 Woensdag Bij Pa en Ma Poldervaart op visite geweest. Ze hebben ons wel gemist, maar er is niet veel bijzonders gebeurd. Na het middageten begonnen aan de laatste foto en video overhalen. ‘s-Avonds mijn instrument weer in elkaar gezet en getracht weer enkele tonen te produceren en dat viel niet eens tegen. Na het repeteren nog wat mail en post doorgenomen. Er is weer zat rommel binnengekomen wat zo de prullenbak ingaat. Rond 23.00 uur onder de wol.

10-06 Donderdag Rondje gaan fietsen. Het weer werkt niet helemaal mee, maar kan redelijk snel tegen wind naar IMG_4737 (Large)

Goedereede. Vandaar krijg ik de wind in de rug en rij helemaal door tot net voor de Vuurtoren waar ik linksaf ga richting stranden. Neem de route door de duinen naar de doorgaande weg naar Stellendam en dan via de polder terug naar Hellevoetsluis. Lekker rondje en niet eens zo moe. ‘s-Middags nog wat geprutst en de boekhouding bijgewerkt. ‘s-Avonds is Bea weer gaan trainen. Rond 23.00 uur lekker in bed gedoken en heerlijk geslapen.

11-6 Vrijdag. Bea is naar haar moeder gegaan voor het IMG_3829 schoonmaken van de flat. Ze is daar meestal tot een uur of half 12. Daarna samen gegeten en boodschappenlijst gemaakt voor morgen. We hebben niet zoveel nodig, maar je zal altijd zien dat je dan weer onverwachts visite krijgt. ‘s-Middags nog een telefoontje van Ma Herrewijnen. De herstel therapie is begonnen en ze vindt het wel leuk. Gaat ook best wel goed, maar ze houdt nog teveel vocht vast. Ook met Pa gaat het prima. ‘s-Avonds samen nog wat muziek gerepeteerd en samen aan de film en foto reportage gewerkt.

12-6 Zaterdag Op tijd op en ontbeten. Samen de boodschappen gedaan. Bea en ik gaan naar Middelharnis om mee te doen met Apollo voor het concertje op Hernesseroord. Altijd hardstikke gezellig ondanks dat veel mensen daar geestelijk of lichamalijk zijn gehandicapt. Rond 11.00 uur moeten we aanwezig zijn, maar onze tomtIMG_4745 (Large) om heeft ons in de steek gelaten. Er blijken twee Oosthaven dijken te zijn en de tomtom bracht ons steeds bij de verkeerd. Uitgezet en door Middelharnis gereden langs de haven en stond net op tijd op de parkeerplaats. Lekker geblazen ondanks de korte voorbereiding na de vakantie en rond 13.00 uur weer thuis en lekker gedoucht. ‘s-Middags wat voetballen zitten kijken, maar vindt er geen bal aan. Tikkie terug Jaap, maar niet voetballen voor wat je waard bent. Ook mijn rooster voor de komende week bestudeerd. Begint maandag al weer goed. Vroege dienst 07.30 uur beginnen, dus vroeg uit de veren.

13-6 Zondag Ons lekker rustig gehouden en lekker ontbeten. Een telefoontjes gepleegd met mijn zus en hoe zij heeft ervaren hoe Ma Herrewijnen er bijstaat. mailIMG_3035_2 Het enige wat nog wat zorgen geeft is het vocht vasthouden. De therapie slaat goed aan en de afgelopen week is ze meerdere malen met Pa gaan fietsen en dat gaat met de nieuwe fietsen buitengewoon. Hopelijk wordt de pompfunctie van het hart ook beter als ze zich beter gaat voelen en haar lichaam weer durft te vertrouwen. We houden de moed er dus maar in.

Geen opmerkingen: