maandag, oktober 15, 2007

Weekverslag week 41 2007



Afgelopen zondag nog de 2e groepsrepetitie met VP gehad. Ging niet zo lekker als de vorige keer. Mensen beginnen de nummers ook een beetje zat te worden en zijn niet meer zo geconcentreerd. Als de dirigent meerdere malen iets laat herhalen gaat het wel weer, maar in het grote geheel verwaterd het teveel, waardoor het niet helder en doorzichtig meer is. Nog een hoop werk aan de winkel.


Ook heb ik het idee dat er nog mensen zich drukker maken voor Voorne Putten Brass als voor het A-orkest van de vereniging. Het A-orkest is toch eigenlijk het boegbeeld en men zou daar ook veel meer voor moeten organiseren en indien het orkest niet kan door teveel afzeggingen of zieken kan pas een vervangend ensemble van de vereniging hiervoor in de plaats optreden.


Ook bij Goedereede is er nog veel werk, maar wat wil je als je iedere week een andere bezetting hebt door afzeggingen of invallers die soms al verplichtingen op een woensdagavond hadden staan. De concours stukken lopen wel aardig, maar het vrije werk is nog hard voor verbetering vatbaar.


Afgelopen dagen nog steeds last van verkeershinder naar Bergen op Zoom gehad. Kost minsten iedere dag 10 tot 15 minuten extra. Hopelijk gaat het toch sneller als de planning die aangegeven staat langs de weg dat ze begin mei mei 2008 gereed zijn.


Met ma Poldervaart gaat het gelukkig weer een stuk beter. De vervangende medicijnen zijn aangeslagen en het beroerde gevoel en de uitslag/exceem is nu aardig weggetrokken.


Zaterdagavond nog een gezellig etentje met mijn zus Ina en Ben. Lekker gourmetten en gezellig praatje vliegt de avond voorbij. Alleen zondagochtend bleek Bea last te hebben van migraine, Snel wat ingenomen, maar fietsen zat er niet in voor haar. Hierdoor ben ik maar alleen gaan fietsen en niet samen een lekker rondje. Heb een goeie 80 kilometer gereden en heb eens flink op de pedalen gestampt. Ging lekker en kwam met een goed gevoel weer thuis. Bea bleek gelukkig redelijk hersteld, maar heeft zich verder rustig gehouden en op de bank gezeten.


Geen opmerkingen: