maandag, oktober 15, 2007

Weekverslag week 40 2007



De week is weer goed begonnen. Eerst een omleiding bij de Haringvlietdam. Sinds 1 mei is men er bezig om de rijbanen op de dam aan te pakken en ook zijn er drie kruisingen waar speciale rotondes worden aangelegd om het verkeer beter te laten doorstromen. Kostte me al extra tijd en ook bij Oud Vossemeer stond het verkeer vast. Men is daar voor de 4e keer dit jaar aan het werk en wederom is de doorgaande route naar Tholen afgesloten. In Oud-Vossemeer kan men wel rechtsafslaan om langs het industrieterrein te rijden van Tholen, maar door alle verkeersremmende maatregelen waardoor er steeds maar 1 richting kan rijden, stond het muurvast. Gelukkig een plekje daar gevonden om te keren en richting St. Annaland via de afslag Poortvliet naar Bergen op Zoom kunnen rijden. Rest van de week maar gelijk richting St. Annaland, Pootvliet en dan Bergen op Zoom.


Bea heeft al een aardig aantal punten genoteerd die we in Londen willen bezoeken/bekijken. Ziet er goed uit en hopelijk kunnen we er veel van bezoeken. Ook de kaarten voor de Albert Hall zijn binnen en voor de Regent Hall zijn de kaarten gereserveerd. vrijdag en zaterdag avond daar twee heel goede Engelse bands. Yorkshire Building Society met hun nieuwe dirigent op zaterdag en vrijdag Leyland.




Verder alles rustig, alleen heeft Bea's moeder last van exceem of uitslag door andere medicijnen. Ze voelt zich ook niet zo lekker, maar de arts is geweest en ze krijgt andere medicijnen. Hopelijk geeft dit verlichting.


Geen opmerkingen: