donderdag, augustus 16, 2007

Weekverslag week 32 2007

Afgelopen zaterdag tijdens ons rondje fietsen bij Ina en Ben geweest om de vissen te voeren en de planten en bloemen voor de laatste keer water te geven, Ze zouden zondag thuiskomen, maar toen we de parkeerplaats over reden, zagen we de auto al staan. Zijn gaan kijken en binnen gekomen met de sleutel en alle spullen stonden al in de kamer, dus uitgeladen hadden ze al. Maar er was niemand te zien en we hebben alles maar zachtjes gedaan. We hadden het huis wel leeg kunnen halen, ze hadden het later wel gemerkt en Bea had nog een briefje gemaakt dat we langs waren geweest. Daarna lekker verder gefiets en rustig weer naar huis gegaan.


Bea heeft het huis deze week weer eens goed onder handen genomen en zich toch niet te druk gemaakt. Alle dagen een paar uurtjes, maar dan kan je toch het verschil weer zien. Ze heeft ook de computerkamer onder handen genomen en het bureau is weer aardig leeg.



Donderdag, zaterdag en zondag weer lekker op de fiets kilometers gemaakt en ook voor Bea gaat het steeds makkelijker.









Het kerkje van Simonshaven.






Het Carlton Oasis hotel. Vroeger veel uitgeweest in de dancing en vaak heel goedkoop.













Cita Romana bij Hellevoetsluis haven.














In het Tenellaplas Natuurgebied tussen Rockanje en Oostvoorne langs het fietspad naar de Europoort-Maasvlakte.











De Maasvlakte in de verte vanuit het Natuurgebied Tenellaplas.





Zondagmiddag was ik de spullen aan het gereed maken voor de maaltijd van 's-avonds, toen de telefoon ging. Mijn zus aan de lijn en ze vroeg of we trek hadden in een barbecue. Weinig overleg voor nodig en rond een uur of 5 naar Simonshaven naar mijn zus. Er waren nog enkele kennissen van haar en gezellig de avond met een hapje, drankje e.d. doorgebracht.


Ben druk in de weer met de sausjes in de keuken





Alexander druk in de weer als pyromaantje.









Geen opmerkingen: