donderdag, augustus 16, 2007

Weekverslag week 31 2007

Deze week hebben we wat ons niet druk gemaakt. Wat zaken met Bea's vader en moeder besproken. Er is in het tehuis (aanleunwoning hebben ze) verwarring en frustratie rond de berekende stookkosten. Sinds de overnae in 2004 door Maasdelta, is er nog geen fatsoenlijke stookkostenen water (zowel koud als warm) afrekening geweest. Er is gebleken dat de vorige eigenaren een deel van de waterafnamen en warmwaterafnamen nooit gemeten of niet juist gemeten hebben en niet doorberekend aan de bewoners. In 2005 zou al wat verrekend worden, maar dat is niet goed gegaan en ook in 2006. Nu is er eindelijk een definitieve nota opgemaakt, maar het waterverbruik is voor deze jaren dezelfde hoeveelheid genomen omdat daar ook weer geen goede metingen waren. Ook is er een verschil in de stookkosten. Ik heb de nota's eens doorgelopen en naast elkaar gelegd en dan vallen wel grote verschillen op. In de jaarcijfers zitten verschillen oplopend tot ongeveer € 26000 van Maasdelta. Dit is wel een beetje een erg grof verschil en alom verwarring en Maasdelta zwijgt in alle talen.
Donderdag dit besproken met Wim Beukelman uit het gebouw en ze gaan met de bewonerscommissie in gesprek en de bewonerscommissie gaat dit met Maasdelta bespreken.

We hebben ook weer onze rondjes gefiets en zijn nog steeds droog overgekomen.

De Haringvliet dam. Het wegdek van de rijbanen wordt vervangen en men is begin mei begonnen en verwachting is dat begin mei 2008 dit gereed is.
De vuurtoren op de Kop van Goeree-Overflakkee. Bea had er aardig de gang in.
Het strand tussen Ouddorp en de Kwaaie Hoek.
Op de achtergrond is de kop van de Maasvlakte te zien.

Geen opmerkingen: