maandag, februari 14, 2011

Weekbericht week 05 2011

Gelukkig weer opgeknapt en het weer werkt ook weer mee. We hebben deze week weinig verplichtingen en houden ons nog een beetje rustig. Bea heeft ook nog last van een behoorlijke verkoudheid uit Oostenrijk en heeft wat medicijnen bij apotheek gehaald. Gaat gelukkig een stuk beter.
De repetities lopen lekker bij Apollo en ook weer een uitnodiging gekregen om bij Ons Genoegen mee te spelen als solobugel. Samen met Leo en Wim en Patricia een aardig stel. Maar donderdag bleken er nog wel wat gaten te zijn gevallen in de bezetting. Nog maar 1 trompet en daarnaast ook maar weinig cornetten. Ook bij de 2e en derde bugels is het niet meer zo erg goed bezet. Diverse stukken heb ik al meer gespeeld bij Ons Genoegen.
Donderdag weer eens een eindje wezen fietsen, maar viel toch knap tegen. De buikgriep uit Oostenrijk heeft toch meer conditie gekost als verwacht. Maar mogelijk weer 3 keer in de week fietsen zal dit ook wel weer over gaan.
Vrijdag hebben we 's-avonds niet veel meer gedaan. Best druk geweest en hebben nog wat zaken besproken voor de vakantie naar Australiƫ. Ook nog een nieuwe reisgids erbij gekocht en daar staan nog enkele mooie routes in beschreven. Gemiddelde lengte ongeveer 4500 tot 5500 kilometer. Dan gaan toch 13 weken best wel snel. We wachten nu nog op het telefoontje van de reisadviseur van Wereld contact Henk. Deze heeft al diverse rondreizen gedaan en weet van de hoed en de rand en wij hopen op een leuke samenwerking met hem.

Geen opmerkingen: