zaterdag, oktober 03, 2009

Weekbericht week 40 2009

De afgelopen dagen heb ik de indruk, dat het toch weer drukker wordt op de weg naar Bergen op Zoom. De vakantie periode is over en onderweg zie ik veel meer vrachtauto's maar ook veel meer personenauto's. Denk dat diverse bedrijfstakken toch weer wat aantrekken. Hopelijk blijft dat zo doorgaan, want het is beter voor de economie. Ook bij de servicedesk worden er toch wat contracten verlengd maar een vacature stop is er nog steeds. De kilometerteller van de auto is ook al over de 85000 km gegaan in 31 maanden. Gaat nog steeds wat zuiniger rijden. Laatste paar tankbeurten gemiddeld iets meer dan 20,2 op 1 liter.
Woensdag gerepeteerd en de dirigent had nog een leuke mededeling. De componist Jan Bosveld is gevraagd doot het Comité dat in het leven is geroepen voor het jubileum om een nieuw stuk te componeren en hij komt kijken en luisteren hoe de bezetting en dergelijke is op 14 oktober. Ook zal hij een rondleiding krijgen over de stad Goedereede en de omgeving om impressies op te doen. En ik moet zeggen dat er ook nog keihard is gerepeteerd. Met veel plezier wordt er gespeeld en ook de jonge muzikanten laten zich echt wel horen, maar zijn nog wat te bescheiden. Ze hebben allemaal een goede opleiding gehad en integreren eigenlijk heel makkelijk. En het is ook leuk als je zo'n groepje jonge muzikanten met elkaar ziet optrekken. Donderdag wezen repeteren in Rockanje bij Ons Genoegen. Staan heel andere nummers op het repertoire voor het Eilanden muziekfestival en ook een heel andere moelijkheidsgraad. Maar 5 weken voor zo'n festival viel mij de bezetting toch wat tegen. Bleken toch wat muzikanten weggegaan te zijn en men heeft mensen op andere instrumenten moeten zetten om een juiste balans te krijgen. De dirigent weet echt wel wat hij wil, maar is erg afhankelijk van de bezetting. Na afloop was hij wel blij dat er een 3e solobugel was die hen kwam versterken.
Vrijdag waren Bea en ik voor het eerst weer eens samen thuis. Samen wat zaken uit zitten zoeken voor onze trip naar Londen en mogelijk gaan we eerst nog wat kaarten halen bij de Regent Hall, als we weten welke bands er vrijdag en zaterdag avond komen spelen. Donderdag en vrijdag overdag kunnen we lekker rondkijken en stadswandelingen maken en zondag staat ook nog ter beschikking. Zaterdag is voor de contest in de Royal Albert Hall en na afloop daarvan zien we wel. Mogelijk ergens lekker eten of zo. Zaterdag was Bea met Apollo oud papier ophalen in Goedereede en Havenhoofd. Rond 11.15 uur was ze weer thuis en ik kwam net terug van boodschappen doen. 's-Middags lekker rustig gedaan en met de post waren de kaarten voor de Royal Albert Hall ook bezorgd. Zondag gaan we nog een lekkere trip maken als het weer het toelaat en anders rij ik naar een mooie streek en gaan we daar fietsen, maar dat zien we nog wel.

Geen opmerkingen: