donderdag, december 20, 2007

Weekverslag week 50 2007

Maandag en dinsdag 's-avonds aan de slag geweest voor Adobe. Heb nu een hoop foto's gecatalo-giseerd en al aardig wat verzamelinggroepen en verzamelingen gemaakt, die bij elkaar horen. Ook ben ik begonnen met het beter maken van foto's die wat mankementjes vertonen. Leuk om mee te werken en in een computer easy nog een artikel gelezen hoe je kan werken met lagen om foto's aan te passen.

Suzanne Kops, sopraan (19 jaar)



Woensdag was ik lekker op tijd thuis (kon goed doorrijden)en Bea ging daarna direct door metde auto naar Goedereede. Lekker poosje geblazen voor het Nieuwjaarsconcert met VP en daarna lekker onder de douche.
Donderdag lekker rondje gemaakt maar het begint toch een beetje winters te worden. Goed doortrappen en toch lekker warm geworden. Over strand en langs bosweggetjes lukt dat best wel. 's-Middags nog wat boodschappen gedaan en kadootje voor mijn zijn gehaald (ze wil het wel niet weten, maar dit jaar wordt ze 49, dus

(boven) Rotterdams Trombone Kwartet (nu met
een bezetting 2 Nederlanders en 2 Spanjaarden)
in verband met familieomstandigheden.

volgend jaar ????). Vrijdagavond repetie, maar was niet erg druk. Veel gaten en ook weinig animo om flink te musiceren door veel mensen. Afgelopen periode is ook best intensief geweest, maar dat weet je als je naar concours gaat. Zal ook nog wel meespelen dat het resultaat ook niet zo positief was.







De solo clarinettisten van Dagorkest




Zaterdag boodschappen gedaan en de auto gewassen. Leek ineens een heel andere auto, maar wat wil je met alle bemodderde wegen. 's-Avonds naar Ina en Ben met mijn vader en moeder, gezellig haar verjaardag gevierd. Bleek dat er donderdag, vrijdag en zaterdagavond visite is geweest. Bea zou wat later komen, wat er is nog een kerstconcert in het gebouw waar ze meespeelt in het B-orkest. Rond kwart over negen was ze er ook.









(links) Frits Karskens





Zondag had ze weer een concert met het Dagorkest VPR in de Bedevaartskerk in Brielle gedaan. Lekker gezellig druk was het daar, met goede zangers en zangeres. Na afloop geholpen met opruimen en toen we klaar waren stond er voor iedereen die was blijven helpen een lekker kop erwtensoep en belegde broodjes klaar (voor wie trek was kon nog wel een kop krijgen). Lekker na zitten praten en op tijd naar bed.



Frits Karskens, Robert Kops en Suzanne Kops




Robert Kops
(ook de begeleidende pianist)

Geen opmerkingen: