woensdag, mei 30, 2007

Weekverslag week 21 2007

Wederom een korte werkweek. Vanaf donderdag anderhalve week vakantie en kunnen we leuke dingen doen.

In het weekend nog een mail gekregen van Annie Troost om de Harmonie te helpen in verband met Hoeksche Waard Festival. Men had dit na het concert in april al gevraagd, maar dit was afgeblazen in verband met de dirigent die met de Luchtmachtkapel moest spelen in Amsterdam. Hierdoor kon hij niet op tijd zijn en men dus geen dirigent had voor die avond. Nu is gebleken dat hij om 18.00 uur klaar is en dan direct naar Numansdorp komt. Nu heeft men besloten om toch te gaan, maar heeft men wat extra repetities ingelast. Woensdag en vrijdag en volgende week dinsdag en woensdag en zaterdag 2 juni festival.
Donderdag in Rockanje bij Ons Genoegen repetitie en de dirigente kwam nog even terug op het concert. Was zeer verheugd met de prestatie en hoopte dat iedereen voor de volgende evenementen en concerten dezelfde inzet zal tonen. Hard werken met z'n allen werpt toch zijn vruchten af.


Zaterdag voor Pinksteren nog naar het Paardenmarkt concert van een oude vereniging van mij geweest in Heenvliet. De Kleine Trompetter/Wilhelmina speelde een leuk concert voor het aanwezige publiek en heb daar weer aardig wat bekenden gezien van vroeger en nog gezellig een praatje gemaakt.














Een vereniging waar ik ook lang heb gespeeld.
Kleine Trompetter/Wilhelmina














1e pinksterdag rustig thuis en 2e pinksterdag wandelingen gemaakt door Brouwershaven (gemeentehuis)



















En ook door Zierikzee.
















Zie voor alle foto's de link aan de rechterzijde naar 2007 Pinksterweekend.

Geen opmerkingen: