maandag, mei 28, 2007

Weekverslag week 20 2007

Korte week geweest. De vrijdag na hemelsvaartdag was ik vrij, dus een lekker lang weekend. Begin van de week nog wat klusjes gedaan bij de ouders van Bea. Woensdag en donderdag nog repetitites gehad en zaterdag 19 mei een concert met Ons Genoegen uit Rockanje met als gastvereniging Volharding uit Oostvoorne.
Was een leuk concert en Volharding heb ik de laatste jaren niet zo goed horen spelen. Ze hebben eindelijk weer eens een redelijke bezetting en het klonk vrij goed.
Ons Genoegen heeft een probleem binnen de vereniging. Ze spelen in de 2e divisie, maar hebben een chronisch gebrek aan Solo en 1e bugels. 2e en 3e zijn er voldoende, maar daar zit niet iemand tussen die makkelijk doorgezet kan worden naar de 1e en solo bugels.
Gelukkig liep het bij Ons Genoegen als een trein. De opening was leuk en daarna hebben we de sterren van de hemel gespeeld. Bij het 1 na laatste nummer liep het bijna even uit de hand, maar de dirigente had gelukkig de boel strak in de hand. Heerlijk concert gegeven en de muzikanten, maar vooral de dirigente, was zeer te spreken over het concert.

Geen opmerkingen: