maandag, april 30, 2007

Weekverslag week 17 2007

Maandag met Bea en haar moeder geweest naar de 50 jarige bruiloft van Ome Ab en Tante Riet Graafland in Voorburg. Ome Ab en Tante Riet hadden niet zoveel uitnodigingen weggedaan. Alleen broers en zussen en hun kinderen en kleinkinderen. Ook enkele heel goede vrienden en vriendinnen. Was heel gezellig en zowel voor ma als voor Bea heel leuk om weer eens een heleboel bekenden te zien van de familie. Sommige leden hadden ze meer dan 20 jaar niet meer gezien. Was in een leuke lokatie vlak bij hun woning. Leuk ingericht en makkelijk bereikbaar.
Rest van de week bezig geweest met de laatste verfakties aan de achterzijde. De pergola geschuurd en donderdag begonnen met schilderwerk. De dwarsblokken op de pergola moest ik in twee keer doen, dus dit voor een deel donderdag gedaan en de rest een zaterdag ochtend. Ziet er nu allemaal weer prima en dinsdagavond zet ik de dwarsblokken er weer op.
Met de muziek nu weer 2 avonden in de weer. Woensdagavond en donderdag avond. Vrijdag een rustige avond gehouden.
Maandag 30 april weer een drukke dag met de muziekverenigingen. Bea gaat 's-morgens een poos blazen bij Voorne en Putten en 's-avonds bij Goedereede. Ik speel mee bij Goedereede en 's-avonds nog een concertje.




































































































































Geen opmerkingen: