vrijdag, april 20, 2007

Weekverslag week 16 2007

Afgelopen dagen weer normale gang van zaken. Dinsdag was pa Poldervaart jarig en 's-avonds gezellig een poosje op visite geweest. Er Waren nog wat oude bekenden daar dus lekker bij zitten kletsen, maar toch niet te laat naar bed.
Woensdag weer met Bea mee naar Goedereede in verband met het concert voor Koninginnedag op 30 april aldaar. Donderdag bij Rolf en Gre op visite. Gre was jarig en daar liet er ook iemand uit zijn mond vallen dat Rolf volgend jaar 60 wordt. Ik denk dat het scenario ongeveer al klaar is. De dochter van Gre is heel handig in het organiseren van gezellige en lekkere feestjes, dus we wachten de uitnodiging wel af.
Rolf was toch ook wel zeer geinteresseerd in onze nieuwe auto dus zijn we ook nog even een rondje Voorne gaan doen.
Bea is vrijdag naar Krimpen geweest met het Dagorkest Voorne en Putten en heeft een heel gezellige dag gehad. Maar ze is ook na het eten direct weer naar fanfare Voorne en Putten gegaan om te repeteren. Ze had me gebeld onderweg van mijn werk, dat ze opgehaald wilde worden in Tinte zodat ze thuis wat kon eten en daarna weer ging blazen. In het weekend nog een ronde wezen fietsen en foto's gemaakt van de bloemen velden op Flakkee.



Geen opmerkingen: