zondag, maart 04, 2007

Weekverslag week 9 2007

De weken van de waarheid voor verenigingen. Uitvoering met Ons Genoegen in Rockanje afgelopen zaterdag. Ging best wel lekker, maar toch waren er momenten waarop ik dacht van "heb je wel geluisterd toen de dirigent iets afgesproken heeft". Meestal hoort het publiek het niet, maar er zitten altijd wel een kenners in de zaal die het opvalt. Leuk vond Bea wel de presentatie die draaide op het filmscherm tegen de achterwand van het podium. Volgens Bea was dat heel leuk om te zien. Bijvoorbeeld bij het nummer Antarctica beelden van de Zuidpool en bij Singapore Expirience beelden van deze metropool.

Zaterdag ook een telefoontje van Michiel Dijkhuizen van de garage. Na een wachttijd van bijna 10 maanden is de auto bij de garage. Na overmaken van wat euro's kan deze binnenkort afgehaald worden.

Voor wat betreft de links in de weblog. De links naar de foto-albums over Nieuw-Zeeland heb ik weggehaald.

Vanmorgen is Bea in de tuin bezig. De hortensia's moeten nodig gesnoeid worden en daar is ze druk mee doende.

Bea heeft de fotoreportages af. Voor degene die deze willen bekijken kunnen ze met haar een afspraakje maken. Bellen kan naar 0181-321844 of haar mobiel 06-51142970. Mailen kan ook naar p.herrewijnen@chello.nl.



Geen opmerkingen: