zondag, oktober 15, 2006

Week 41

Deze week zijn de reispapieren binnen gekomen voor Nieuw Zeeland. We dachten even dat er nog iets fout was gegaan, want op sommige tickets stonden verkeerde data vermeld. Bij navraag bleek dat de tickets al voor de reorganisatie bij Malaysian Airways gemaakt waren, waardoor het reisschema aangepast is. De tickets zijn wel geldig en de data op het reisschema zijn leidend.
We kunnen dus met een gerust hart weg.
We hebben nog hart gerepeteerd van het concert op 14 oktober in de sporthal met de fanfare.
Zaterdagmiddag was om 15.00 uur soundcheck met de geluidstechnicus. De fanfare, de rockband en het popkoor waren er ook bij. Best een hele organisatie om dit op de juiste manier te doen. Eerst alle onderdelen apart inchecken en daarna nog is als groot geheel, zodat het koor door de band en de fanfare niet overstemd wordt. Om 17.00 uur naar het verenigingsgebouw om gezamenlijk een broodje en soep te eten. Best gezellig om dan een praatje te maken met mensen van het koor. Hoor je ook toch weer vaak dat men problemen heeft met het vinden van leden en vooral het houden van leden. Maar ze hebben er tachtig dus er zit zat geluid in.
's-Avonds was het heel gezellig in de sporthal, maar zoals zo vaak in Hellevoetsluis viel de publieke belangstelling toch wat tegen. Maar we hebben met ons allen een heel goed optreden gehad en ik heb veel positieve geluiden gehoord. Met dit soort optredens kan je niet iedereen naar de zin maken. Persoonlijk vind ik dat er teveel op vermaak en effect gewerkt wordt. Maar ik ben dan ook van de oude stempel. Wij moeten ook kunnen laten horen wat we echt kunnen, maar dat vindt vaak het publiek weer niet even leuk.
De after party was ook lekker gezellig en tot in de late uurtjes in het gebouw gebleven.

Geen opmerkingen: