zaterdag, oktober 07, 2006

Week 39

Deze week goed nieuws voor mijn ouders.
Oma heeft een woning toegewezen gekregen in de Roosenhoek te Nieuwenhoorn. Naar aanleiding van hun gesprek met de arts van oma en de mensen waarmee al eerder contact is geweest. Toen pa en ma met vakantie gingen in mei is oma al een week in de Roosenhoek geweest, maar na een week al weer terug naar huis gegaan. Ze heeft nu zelf ook aangegeven dat het in het huisje niet meer te doen is voor haar. Nu blijkt ook nog eens dat ze maandag 2-10-2006 al terecht kan in de Roosenhoek.
Voor ons is de week rustig verlopen. 's Avonds wat gerepeteerd in verband met de concerten en opruimwerkzaamheden in huis gedaan. Bea heeft geen voorjaarsschoonmaakwoede, maar najaarsschoonmaakwoede. Ze kan zich ook de hele dag uitleven wat nu is ze echt gestopt met werken. Ze is nu fulltime huisvrouw.
Donderdag is har grote afscheidsreceptie geweest die gelukkig heel druk is bezocht door haar collega's. zeker van Voornesteijn. Na afloop hebben we geholpen met opruimen en zijn daarna de kadootjes, bloemen en bonnen (ook best wel wat geld) naar huis gebracht. Hebben zitten dubben of we nog eten zouden koken, maar zijn lekker naar de chinees gegaan. Bea de chinese rijstttafel voor 1 persoon en ik de indische. Kan je lekkere dingen uitwisselen met elkaar, maar voor Bea mag het niet te scherp zijn. Voor mij is het devies bij de chinees, hoe harder ik zweet, des te beter ik eet.
Zondag nog naar Rotterdam geweest. Voor het geld wat ze heeft gekregen op de receptie, hebben we via de site van M.C. Escher enkele mooie posters gekocht (formaat 50 x 71). Die moeten natuurlijk wel in een mooie lijst. Veel van onze paspartouts hebben we bij Mediamarkt in Rotterdam gekocht en die hadden erg veel keus. Helaas nu niet.
Ook hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt door Rotterdam. Leuke wandeling en ook het afdalen van de Euromast is mooi om te zien (wie gaat er nu aan zo'n touwtje hangen)

Geen opmerkingen: